goedglogoDe scholen zijn weer begonnen! Mijn zoon heeft voor dit schooljaar een nieuwe tas en die willen we graag iedere dag weer mee naar huis nemen. Ik kies over het algemeen net een ander soort tas uit dan andere ouders misschien zullen doen, maar ik zie aan de kapstok op school toch ook veel dezelfde tasjes hangen. Hoe weet je nou of je de goede tas meeneemt? En ja, welke gymschoenen horen nou bij jouw kind? Weet oma wel welke jas er mee naar huis moet? Goedgemerkt.nl verkoopt producten die je de zekerheid geven dat alle spulletjes van jouw kind, ook daadwerkelijk weer netjes mee naar huis komen. En..het kind zelf weet ook wat er van hem/haar is!

Vorig schooljaar bestelde ik al de stickers van Goedgemerkt.nl. Daarop staat de naam van mijn zoon én zijn favoriete dier, een dinosaurus. Herkenbaar dus voor hem welke spulletjes van hem zijn. Hij kan nog steeds niet lezen, maar omdat ik hem laat zien waar ik de sticker geplakt heb, weet hij toch altijd zijn eigen spulletjes te vinden op school! Op deze manier loop je niet het risico dat bijvoorbeeld oma de verkeerde jas of tas mee naar huis neemt. Want misschien hangt er wel een veel mooiere jas aan de kapstok, waarvan jouw kindje denkt: die nemen we mooi eens mee naar huis! Je voorkomt door het merken van de kleding/spulletjes dat er misverstanden ontstaan! Oja, enne…ze hebben vaak allemaal dezelfde beker, toch wel een fris idee dat jouw kind zijn eigen beker (én broodtrommeltje) weer mee naar huis neemt, toch?

Bij Goedgemerkt.nl kun je nu terecht voor Back2School-pakketten. Hierin vind je eigenlijk alles om het schooljaar weer zogoed1 goed mogelijk te beginnen. Er zijn verschillende maten pakketten te koop, maar ik bespreek hier nu het Back2School XL pakket.
De inhoudt van het pakket ziet er als volgt uit:

 • 30 Kleine Plaklabels voor op flesjes , bekers, broodtrommels en speelgoed. Vaatwasser en magnetron veilig
 • 30 Instrijklabels. Om kleding en ander textiel te merken
 • 18 Plakgemak Kledingstickers. Voor die momenten dat je geen tijd hebt om in te strijken en voor op regenkleding.
 • 20 Schoenlabels
 • 1 Tassenhanger
 • en natuurlijk duidelijke instructies voor optimaal gebruik van de verschillende labels.
 • Stukken goedkoper dan wanneer je de labels los koopt.

goed2Wil je toch nog niet aan zo’n pakket beginnen en eens rustig uit testen hoe het allemaal werkt? Misschien is het dan een idee om eerst te kiezen voor de Naamstickers die te koop zijn bij Goedgemerkt.nl.
Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, want een grote schoenlabel gaat bijvoorbeeld niet passen in maatje 29 van jouw zoon of dochter natuurlijk. Naast de gewone Naamstickers zijn er zelf Allergie-labels te koop! Door de rode kleur vallen deze stickers enorm op. Zo weet je tenminste zeker dat je kindje geen producten binnenkrijgt waar hij/zij allergisch voor is. Misschien hou je wel van een beetje apart en zijn de normale stickers van Goedgemerkt.nl niet stoer genoeg naar jouw smaak (of die van jouw kindje). Je kunt er dan voor kiezen om Special Edition stickers te laten maken.

Ben je niet zo van de stickers en wil je liever dat het merkje heel stevig vast zit? Kies dan voor de Instrijklabels van goed3Goedgemerkt.nl. Gebruik de labels op het KDV(kinderdagverblijf) peuterspeelzaal, school , de opvang, sportclub of op kamp. Ze zijn perfect te strijken op:  gymspullen, handdoek, knuffel, jas, romper, reservekleding, ondergoed, en al die spullen die anders snel verloren raken. De labels zijn gemaakt van katoen / polyester en kriebelen daarom niet.

 • Supersterke instrijklabels  en ze worden zachter en zachter als ze vaker gewassen worden.
 • De labels blijven zitten in de was tot 50 graden, maar we raden af om een vlekkenmiddel toe te voegen aan het wasmiddel, omdat er dan de kans is dat de labels los gaan laten.
 • Onze gepersonaliseerde instrijklabels zijn – in tegenstelling tot labels van andere leveranciers – niet stuk te strijken. Dit komt omdat ze niet van bedrukt flexmateriaal zijn gemaakt, maar van 100% katoen/polyester.
 • TIP !  Deze labels zijn ook weer te verwijderen van kleding (zie filmpje strijkinstrukties)

 

goed4En dan nog de Plakgemak kledingstickers natuurlijk. Goedgemerkt.nl heeft deze stickers een aantal jaren geleden ontwikkeld en als eerste in Nederland geintroduceerd.  Het zijn superhandige labels die je niet in hoeft te naaien of in hoeft te strijken.  Plakken en … klaar!

 • Te PLAKKEN op een wasvoorschriftetiketje of ander aangenaaid labeltje in de kleding
 • IJzersterk in de wasmachine en droger, kleurecht. Let op, plakgemak gaat circa 8 maanden mee, net zolang totdat ze een nieuwe maat nodig hebben.
 • Formaat: 3 cm breed, 1,2 cm hoog.
 • Super gemakkelijke manier van kleding merken, ook weer te verwijderen
  Gebruik ze voor gymkleding, knuffels, jassen, slaapzakken, luizencapes, ski-kleding (incl. helm), ondergoed, regenkleding, zwemkleding en al die andere spullen die makkelijk kwijt of verwisseld raken!

Ik heb natuurlijk nu niet de hele collectie laten zien van Goedgemerkt.nl, neem zelf eens een kijkje!!!

 

(Visited 346 times, 1 visits today)

One thought on “Goedgemerkt naar school!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.