muziekdoosje3In  het afgelopen jaar opende de webshop Hippe muziekdoosjes haar muzikale  deuren. Een verzameling van mooie en hippe muziekknuffels voor baby’s was nog  niet eerder op één website te vinden. Nu wel! Want wat is er een keus. Bij Hippe muziekdoosjes kun je heel handig zoeken op vorm; van dier of figuur tot  voertuig en merk.

Aanstaande ouders of kraamvisite moesten voor  een hip en bijzonder muziekdoosje tot voor kort nog flink op zoek. Met de komst  van de nieuwe webshop Hippe muziekdoosjes is die lange  zoektocht voorbij. Het blijkt een gat in de markt! Eigenaresse, Dianne van der  Beeke, brengt op deze website alle hippe en mooie muziekdoosjes voor je baby  samen. Als trotse mama van dochter Lara weet zij goed wat kleine kinderen  willen. Tijdens haar eigen zoektocht naar het ultieme speeldoosje kwam zij op  het idee om zelf een verzamelwebshop met alleen maar mooie en lieve  muziekdoosjes te beginnen. Dat zij hierin is geslaagd bewijst de grote variatie  aan verschillende merken en materialen wel. Van gehaakt katoen tot een zachte  pluche muziekknuffel. 

muziekdoosje2Lekker  slapen
Een muziekdoosje of muziekknuffel is een must have in de  baby- en kinderkamer. Veel baby’s vallen lekker in slaap bij de rustige klanken  uit een muziekdoosje. Het kan prima bij het naar-bed-gaan-ritueel horen. Dat  zo’n doosje fijn is om naar te kijken, voor zowel het kindje als de ouders, is  ook belangrijk. Er is werkelijk voor iedereen wat te vinden bij  Hippemuziekdoosjes.nl. Van een lieve muziekuil tot  een stoere raket of gehaakte paddestoel.  Wat fijn dat deze verzamelwebshop zo’n ruime keus heeft en dat er de  mogelijkheid wordt geboden op filmpjes te klikken om meer over het betreffende doosje te zien én te horen.

muziekdoosje1Hippe muziekdoosjes is ook de perfecte  webshop om een kraamcadeau te shoppen en rechtstreeks aan de (toekomstige)  ouders en het kindje te laten sturen. Dianne kan een persoonlijke boodschap overbrengen en een gratis inpakservice leveren.

Hippe muziekdoosjes:  De mooiste en hipste muziekdoosjes voor je baby!

(Visited 117 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.