Jaja, het was al duidelijk en ik heb het al vaker geschreven: Gezinnig is fantatisch! In de webshop vind je een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer. Praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven!

En dan deze keer aandacht voor de Kidsproof Familyplanner 2015! Wat een uitkomst! Ik heb wel een papieren agenda (daar wil ik overigens helemaal niet vanaf hoor!) maar met een gezin van 3 is het wel zo makkelijk om alles op een overzichtelijke manier op te kunnen schrijven, zodat iedereen meteen weet waar hij aan toe is! Ik zeg net wel gezin van 3, maar met 2 poezen erbij, zijn we natuurlijk met z’n 5-en! De oudste poes is namelijk op dieet en moet daarom 1x per maand naar de gewichtsconsulente om te kijken hoe dat allemaal gaat enzo! Dus, daar moeten ook afspraken voor opgeschreven worden! Naast dat, gaat mijn kleine jongen ook in het weekend naar zijn vader, waarvan soms 1 nacht en soms 2…kortom: de Kidsproof Familyplanner 2015 is bij ons in huis zeker geen overbodige luxe! Oja en dan is vriendlief ook om de week op vrijdag vrij, dus dan is het wel leuk als we samen eventjes wat kunnen plannen, een lekkere lunch of iets dergelijks!

Ik vind dat de Kidsproof Familyplanner 2015 een aanwinst is voor in ieder huishouden met kinderen, eigenlijk een musthave! Zo kan je in ieder geval niets meer vergeten (partijtje van een klasgenootje van je dochter bijvoorbeeld, maar ook de APK keuring van de auto of de vaccinaties voor de hond).

De Kidsproof Familyplanner 2015 is een weekplanner voor zes personen, met veel ruimte voor eigen notities en tips voor een dagje uit met het gezin. De afmetingen van de hokjes zijn ca 2,5 cm hoog x 3,5 cm breed. Per dag zes hokjes naast elkaar maakt in totaal 2,5 cm hoog x 21 cm breed schrijfruimte per dag. De Kidsproof Familyplanner 2015 loopt van september 2014 t/m december 2015 (16 maanden).
Ringband, 72 pagina’s, formaat: 37 x 29 cm.

Je kunt de Kidsproof Familyplanner 2015 hier bestellen voor € 16,95!

(Visited 143 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.