mile1Hoe vaak krijgen wij moeders het niet te horen: Geniet ervan hoor, voor je het weet zijn ze groot! Toen ik zwanger was verbaasde ik me erover hoe vaak ik dit te horen kreeg, zelfs van wildvreemde. Het leek zo cliché, maar is toch wel waar. De tijd gaat snel en er gebeurt zoveel in soms zo’n korte periode. Ben je nog niet uitgelachen om het een, dan doen ze al weer iets anders.

Voor het eerste jaar van je kindje zijn zoveel boeken te verkrijgen waar je foto’s in kan plakken en verhalen in kan schrijven. Vaak maken fototoestellen en camera’s overuren tijdens het eerste jaar van je kindje. Logisch want ze ontwikkelen zich zo snel, van het eerste lachje naar het omrollen, van zelf zitten tot kruipen. Eerste hapjes en tandjes.mile2

Het was mij al opgevallen dat voor de jaren erna minder leuke dingen te verkrijgen zijn om de avonturen van mijn manneke in te schrijven. Naast een soort van dagboek ben ik dan ook een agenda bij gaan houden met daarin alle leuke en gekke uitspraken die voorbijkomen. Een agenda leek me de beste oplossing. Leek…. Tot ik geattendeerd werd op deze Milestone Mini Cards die je kunt kopen bij Gezinnig.nl. Geïllustreerde kaartjes in een leuk doosje waar je de uitspraken van je kindje op kan vermelden en in kan bewaren. Op de achterkant van het doosje staat ook deze tip: Maak een foto van je kindje met een kaartje met uitspraak in de hand. Wat een super leuk idee! Je kan de kaartjes ook in een fotoboek plakken, maar in de tijd van digitale foto albums is dat wellicht niet zo heel voor de hand liggend.

mile3Persoonlijk vind ik de illustraties van de kaartjes erg mooi. Ze hebben iets kinderlijks zonder kinderachtig te worden en zijn ook wel tijdloos. Je kan ze mede door de illustratie voor elke leeftijd gebruiken. Want zeg nou zelf ook kindjes die ouder zijn dan 2 – 3 kunnen super leuke uitspraken doen of opmerkingen maken.

Naast deze kaartjes voor uitspraken heeft Milestone ook kaartjes voor tijdens je zwangerschap en tijdens de babyperiode die je kan gebruiken tijdens het maken van foto’s. Denk hier bij aan: “Today I am 1 week old” en “Today I sat up for the first time” voor de babyperiode en “Today you kicked for the first time” voor tijdens je zwangerschap. Deze kaartjes kun je trouwens ook kopen bij Gezinnig.nl!

Milestone Mini Cards zijn ook zeker leuk om cadeau te geven (en te krijgen) op verjaardagen, moederdag, als kraamcadeautjemile4 of tijdens Sint en Kerst. Ik ga mijn agenda uitspraken overzetten op deze kaartjes en ben heel benieuwd wat jij van deze Milestone Mini Cards vind!

Neem snel een kijkje bij Gezinnig.nl!

/Madelon

(Visited 106 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.