vintageAmanda vertelde mij over Vintage-kids, een kinderkleding website met een geniale insteek: Geef kleding een tweede kans! Kinderen groeien ontzettend snel en voor dat je het weet, zijn ze de maat al weer uitgegroeid. Ik heb zelf een peuter van bijna 3 dus ik weet hier alles van. En ja wat doe je dan met die kleding?

Je kunt het op marktplaats zetten, maar dat vind ikzelf altijd ontzettend veel gedoe en ik raak daardoor ook wel vaak ontmoedigd.

Je kunt ook kiezen voor Vintage-kids! Ze sturen je een kleding zak waar je alle kleding in kunt stoppen en vervolgens stuur je hem weer terug. Alles wat onverkoopbaar is, of na 12 maanden nog niet is verkocht, wordt tegen verzendkosten naar je terug gestuurd. Je kunt er ook voor kiezen de kleding te doneren aan een goed doel.

Van de kleding die je verkoopt via de site van Vintage-kids, krijg je 50% van de opbrengst. Dat lijkt misschien niet veel, maar je hoeft er ook eigenlijk bijna niets voor te doen..dus dan is het best lekker meegenomen.

Het eerste wat mij opviel aan de pagina van Vintage-kids is, dat het een duidelijke pagina is met super hippe, nieuw uitziende kleding. Ook is er veel merkkleding te koop, voor leuke prijsjes!

Of je gaat kopen of verkopen, de site van Vintage-kids is zeker de moeite waard om een keertje te bekijken!

/Linda

(Visited 85 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.