speel4In december schreef ik al eens over Speelkameraadje, het onderwerp was toen de gereedschapskoffer. Nog steeds wordt deze gebruikt door mijn zoon. Bij alles wat in huis gemaakt wordt denkt hij dat zijn gereedschapskist uitkomst kan bieden, we zijn hem nu aan het leren dat de gereedschapskist vooral geschikt is voor jongens klusjes en de gereedschapskist van oudere mannen geschikter zijn voor de “grote” klussen. Gelukkig heeft hij daar vrede mee en zaagt, timmert en schuurt erop los.

Niet alleen voor de prachtige gereedschapskist kunt u terecht bij Speelkameraadje ook vele andereartikelen zijn er te koop wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • speel3Houten Telraam van Bigjigs. Een prachtig traditioneel telraam, leuk om op deze manier te gaan leren tellen en kleuren herkennen. (zie foto)
  • Houten Kogelbaan ‘aan zee’ van Bigjigs. Prachtige houten kogelbaan met 4 etages en in het midden een belletje. De kogelbaan wordt geleverd met 4 kleurrijke houten visjes. Veel plezier met deze  ‘onderwater’ baan (zie foto)speel2
  • Ark van Noach van Bigjigs. Bij deze bekende boot ‘ark van noach’ zitten 16 houten dierenfiguren. De dolfijn op de zijkant kan heen en weer geschoven worden. Klep aan de achterkant kan open en dicht zodat de dieren veilig naar binnen kunnen. De kajuit is aan alle kanten open. Een zijkant is magnetisch zodat de dieren er opgeklikt kunnen worden. Op de kajuit zit een hengsel zodat de ark makkelijk te vervoeren is. (zie foto)
  • Houten Loop-Duwwagen Werktruck van IM Toy. Wie droomt hierspeel1 nou niet van als kleine klusser ?? Prachtige houten werktruck diverse gereedschap en onderdelen wordt meegeleverd zoals een Schroevendraaier, Sleutel, Bouten en Moeren. Al het houten gereedschap kan meegenomen worden onder de zitting van de werktruck
  • Een schattig houten keukentje van Tidlo dat gewoon op een tafel kan worden geplaatst. Ben je klaar met spelen dan vouw je hem gewoon dubbel (tot de helft van de afmetingen)
    Het keukentje wordt geleverd incl toebehoren


“Waarom houten speelgoed? 
U weet vast nog wel dat u vroeger als kind ook al met houten speelgoed speelden, missschien heeft u het speelgoed bewaard en spelen nu uw kind(ren) of klein kind(ren) ermee. Geweldig toch !! Mooi om te zien en te horen dat het van generatie op generatie gaat. Het voordeel van houten speelgoed is dat het tijdloos is. Houten blokkendie je nu ziet waren 30 jaar geleden ook al te verkrijgen. Houten speelgoed wordt dan ook van duurzaam hout gemaakt en op een natuurlijke manier geproduceerd. Al onze producten worden dan ook met gifvrije verf behandeld.” Aldus de blog op de site.

Neem gerust een kijkje op www.speelkameraadje.com om het uitgebreide assortiment te bekijken.

/Miranda Young

 

(Visited 199 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.