krukkklogoWhoaaa, wat een onwijs gave producten verkopen ze bij Krukkk.nl! Vooral de gepersonaliseerde KRUKKKen spreken mij heel erg aan. Een KRUKKK met een foto van je kleine prins of prinses erop? Leuk voor in zijn/haar kamertje toch? Of gewoon in de woonkamer, want wat maakt het uit…in een huis waar kinderen wonen, mogen ook kinder-dingen staan/liggen/hangen…toch?!

Alle KRUKKKen zijn leverbaar in antraciet of wit en kunnen tegen een stootje. Het standaard formaat is 38×38 en 50cm hoog,krukkk1 en dus handig als extra zitplaats bij bijvoorbeeld je eettafel of als opstapje net daar waar je dit nodig hebt.

Ook als bijzettafel of op de kinderkamer is de KRUKKK een echte blikvanger! Uiteraard zijn afwijkende formaten op aanvraag ook mogelijk.

Ook voor het bedrukken van jouw KRUKKK is alles mogelijk; fotocollages, teksten, uit de oude doos, tekeningen etc. mits het gehele plaatje digitaal wordt aangeleverd. Heb je geen mooie foto maar wil je wel een mooie KRUKKK? Ook hier kunnen wij u bij helpen. Wij hebben de beschikking over een ervaren fotograaf die u verder kan helpen met uw wensen.

krukkk2Heb je liever een bankKRUKKK, een barKRUKKK of een kleine KRUKKK dan kun je ook het door jou gewenste formaat aan KRUKKK doorgeven.

Zakelijk is de KRUKKK natuurlijk al helemaal een blikvanger, je ontvangt jou gasten in de “wachtruimte” op jouw eigen KRUKKK, met het logo van jouw bedrijf erop! In elk kantoor of werkplek is een KRUKKK een leuke binnenkomer! Ook als relatiegeschenk is een KRUKKK uiteraard een origineel cadeau!
Nieuwsgierig naar de prijzen? Neem dan eventjes hier een kijkje! Het is eventjes investeren,krukkk3 maar ze zijn het wel waard die KRUKKKen! Je krijgt trouwens van 23-09 t/m 07-10 een leuke korting van 20% op een “bedrukte” KRUKKK! Je kunt hiervoor kortingscode: KiDDoWZ14 gebruiken!

(Visited 99 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.