kneipp1We mochten weer wat fijns uittesten onder de douche, namelijk een paar producten van Kneipp Nature Kids! Ik had het al weleens zien staan, maar nog nooit gekocht…mijn zoon en ik zijn om..nu jij nog!

De Kneipp Nature Kidskneipp2 producten zijn ontwikkeld voor kinderen vanaf drie jaar. Dermatologische testen hebben zich gericht op deze specifieke doelgroep. Hoewel de producten zeer mild zijn voor de kwetsbare kinderhuid wil Kneipp toch adviseren om de producten niet voor baby’s en kinderen tot drie jaar te gebruiken. Uit dermatologisch onderzoek is gebleken dat de huid van kinderen tot drie jaar zich nog steeds actief ontwikkelt. Het gebruik van krachtig geurende verzorgingsproducten is daarom niet aan te raden voor deze groep omdat het een nadelig effect kan hebben op de ontwikkeling van het reukvermogen.

kneipp3Kneipp Nature Kids Drakenshampoo & Douche
Jullie begrijpen zeker wel dat dit ontzettend “in de smaak viel” bij mijn kleine vriend toch?! Dinosaurussen, Draken…allemaal echte jongens-dingen! Hij zag meteen op het flesje dat het om een draak ging, dus kon eigenlijk niet wachten om weer onder de douche te gaan! Toen hij aan het flesje rook vroeg hij aan mij: “hier word ik vast een draak van, toch mama?”. Een draak is hij natuurlijk al…op bepaalde momenten, maar ik ging maar mee in zijn fantasie-verhaal, daar ben ik tenslotte mama voor! Hoe gaaf dat de Drakenshampoo & Douche ook nog eens groen van kleur is!! Stiekem is het flesje al bijna op en vind ik zelf ook de geur erg lekker! Wel een aanwezige geur, maar perfect voor stoere jongens zoals die van mij! Met de Drakenshampoo & Douche was je de haren en huid heerlijk schoon (frisse geur van drakenfruit) en je beschermt het haar met de kracht van toverhazelaar.

Kneipp Nature Kids toverdouche aardbei & amandelkneipp4
Voelen jullie de bui al hangen?! Er staat een meisje op de fles, dus met dit product wil mijn eigenwijze koter niet onder de douche! Gelukkig heb ik er totaal geen problemen mee om dit te testen….ik ben tenslotte ook een meisje! De zoete geur van aardbei & amandel is in het begin wel heftig. Hoewel hij een tijd na het douchen weer heerlijk mild ruikt op de huid. Ik vind het dus wel lekker, maar toch echt geschikt voor kleine meisjes. Voor een volwassen dame als ik is het echt een beetje “te jong” zoals ik dat wel mag zeggen, denk ik! Heb jij dus een kleine prinsessen-dochter, dan maak je haar hiermee vast ontzettend blij! De aardbeien reinigen de huid en natuurlijke amandelolie biedt een zachte verzorging. Leuk om te geven aan een meisje dat jarig is, of gewoon lekker om in de douche te hebben staan als je je kleintje eronder zet! Met de toverdouche aardbei & amandel tover je vast een magische glimlach op haar gezichtje!

kneipp5Kneipp Nature Kids toverkracht bad badzout met drakenfruit & toverhazelaar
In bad met Kneipp Nature Kids toverkracht badzout is een feest voor kleine helden. De magische toverkracht van het drakenfruitextract verkwikt en het Toverhazelaarextract verzorgt de kwetsbare kinderhuid en beschermt de huid tegen uitdrogen. Het badzout zorgt voor een extra magisch effect omdat het water groen kleurt. Hiermee geef je je kids stoere heldenkracht! Leuk voor thuis én voor in het bungalow-huisje waar jullie misschien binnenkort wel naartoe gaan op vakantie!


Interesse in deze (of de andere) producten? Op de website kun je er nog meer over lezen!

(Visited 63 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.