lb1Het gaat goed met het kindermerk Lily-Balou. Bekend van haar kindvriendelijke materialen komt het Belgische merk ook deze winter weer met  een heerlijke collectie. Een winter vol primaire kleuren, speelse motieven en de bekende knipoog naar retro.

Ontwerpster Anne de Smedt haalde voor de wintercollectie herinneringen op uit haar jeugd. “Het eindresultaat: een frisse collectie rond het thema speelgoedland; hobbelpaardjes, autootjes, uiltjes en de bekende tinnen soldaatjes. Ik heb er jaren mee gespeeld. Heel leuk om weer door mijn oude speelgoed te snuffelen.”

Voor de allerkleinste biedt de collectie van Lily-Balou een uitgebreid assortiment aan lb2jumpsuits, makkelijke broekjes en schattige jasjes met puntmutsjes. Voor de jongens zijn er deze winter coole sweaters met toffe prints en stoere broeken. Voor de meiden bestaat uit de collectie uit retro overgooiers en vrolijke jurkjes. En verder wordt de collectie weer heerlijke uitgebreid met sokjes en kniekousjes.

Lily-Balou staat voor kleurrijk, kinderrijk, gemakkelijk in onderhoudt en een hoog draagcomfort en daar is het met de collectie van komende winter weer volledig in geslaagd!

(Visited 219 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.