ijsjes1Zelf ijsjes maken is echt ontzettend leuk én lekker! Wij kregen de Frostie Friends IJslollie vormpjes opgestuurd. Je kunt als je zelf ijsjes maakt natuurlijk zelf kiezen waarvan je dat maakt ..wij gingen aan de slag met aarbeien/peren-yoghurt drink…en het resultaat was fantastisch!!

Het grappige aan deze ijsvormpjes is dat je bij elke hap “aangekeken” wordt door ijsjes2je ijsje…de oogjes zitten namelijk vast aan het stokje! Je ijsje heeft dus altijd een grappig/vriendelijk gezicht! Mijn zoon is helemaal happy met de ijsvormpjes, ook omdat we nu dus ijsjes kunnen maken van bijvoorbeeld Taksi (wat natuurlijk iedereen wel lust!).

wpid-20140708_182908.jpgZoals hierboven omschreven, hebben we als eerste ijsjes gemaakt van yoghurt-drink. Ik kwam namelijk een nieuwe variant tegen in de supermarkt, dus ik dacht, dat kunnen we weleens uitproberen. Het ijsje smaakte heerlijk en door de grappige oogjes hebben we nog meer genoten van elke hap!

Je kunt als het ijs op is alles heel makkelijk uit elkaar halen en het dan afwassen. Daarna weer vullen en in de vriezer zetten…heb je heel snel weer lekker ijs!


Productinformatiewpid-20140708_182842.jpg

  • Frosty Friends Ice Lolly Mould
  • Afmetingen: 174 x 120.9 x 33.8 mm
  • Gewicht: 107.0g
  • Materiaal: plastic (PVC)
  • Set van 3 verschillende soorten
  • Herbruikbaar materiaal

    Je kunt deze makkelijke en vooral leuke ijsvormpjes kopen bij Verrassend Design voor € 11,95!!!

ijsjes3KORTING!
Met (exclusieve) kortingscode KiDDoWz krijg je 10% korting als je deze leuke ijsvormpjes besteld!

 

(Visited 154 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.