vtech1Het is weer tijd voor een blogje over Dino’s! We hebben er namelijk weer eentje binnengekregen die we mochten testen! Nou, mijn “testpersoontje” sprong weer bijna een gat in het dak…deze dino kun je namelijk ook nog ombouwen tot een auto..degene hiernaast hebben we getest! Zijn naam: Turbo de T-Rex!

Wij zijn hier in huis niet al te technisch, maar de dinosaurus was toch heel snel omgebouwd tot auto! Als wij het kunnen…dan kunnen andere mensen het zeker weten! Als de dino tot auto omgebouwd is, maakt hij (als je op de knopjes bovenop drukt) leuke race-geluiden en roept hij dingen als “ik ben de koning van de weg”, “klaar om te vertrekken”, “wil je racen?” en nog veel meer. Als je vervolgens de auto weer omgebouwd hebt naar dinosaurus verteld hij je leuke dino-weetjes en brult hij er ook nog eens bij! vtech2

VTech weet wel hoe je iets leuks moet ontwikkelen voor kinderen. Koppel slimme techniek aan prikkelende fantasie en verpak het zodanig, dat er ook ruig mee gespeeld kan worden. De uitbreiding van de Switch & Go Dino’s met vier Turbo-karakters én een lanceerbaan voor alle karakters uit de serie is daarom zo logisch als wat.

Indrukwekkend is ook de lanceerbaan voor elke dino en raceauto uit de serie. Spelen met de oudere items wordt ook ineens veel leuker. De bijgeleverde T-Rex schiet met gemak 6(!) meter weg! Klein, uiterst behendig en tegelijk onberekenbaar zijn de vier nieuwe karakters van de Turbofamilie: Twister de Triceratops, Storm de Stegosaurus, Turbo de T-Rex en Speedy de Spinosaurus!

vtech3Te koop bij de grotere speelgoedzaken!

Advies verkoopprijs : VTech Switch & Go Dino’s Turbo; € 10,95 en Switch & Go Dino’s Turbo Lancerosaurus (incl. T-Rex); € 16,95.

 

 

 

 

(Visited 133 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.