digilogoIk ben dol op vogels, maar mijn vriend is helaas allergisch, dus het zit er niet in dat er eentje hier in huis komt. Naast dat: we hebben ook nog eens twee katten lopen! Mijn zoon deelt wel de passie voor vogels, dus was erg blij toen er een doosje binnenkwam waar een DigiBird in zat! En ach, ik moet toch toegeven, het is ook wel een erg leuk stukje speelgoed! Het vrolijke fluiten zorgt ervoor dat je humeur in ieder geval goed blijft!

Onze nieuwe “bewoonster” heet Blue! En volgens de omschrijving op de website van DigiBirds is ze de liefste van allemaal! Dat bluekomt mooi uit, want stoute vogels, daar hebben we natuurlijk niks aan! Ook schijnt ze altijd te zingen en ook zonder haar vriendjes en vriendinnetjes vermaakt ze zich prima. Toch is ze het gelukkigste als ze mee kan zingen in het grote koor!

Helaas, wij hebben alleen Blue, dus een koortje zit er niet in! Dat maakt ook helemaal niks uit want Blue zingt dus alsnog de hele dag! Voor de ouders die nu al geschrokken zijn; er zit een “aan/uit knopje” op hoor! Overigens kun je ook kiezen voor “solo”, wat dus inhoudt dat je DigiBird het enige vogeltje  in de ruimte is, of voor “choir” dat dus alleen werkt als je trotse eigenaar bent van meerdere DigiBirds. Lees nog even door om erachter te komen hoe die “choir” functie nou precies werkt!

Hoe werkt het? Heel simpel! Je fluit of blaast naar je DigiBird en die begint dan uit zichzelf een heel repertoire aan liedjes te fluiten. Oja, tjilpen doen ze ook…en echt dat lijkt net op het “echie”! Ze kunnen wel meer dan 20 liedjes ten gehore brengen, dus je hoort niet standaard hetzelfde deuntje, ook wel zo prettig.

digi2Mocht je toch meerdere DigiBirds aanschaffen, dan “wijs je een leider aan” door naar 1 van de hele groep te fluiten. De andere DigiBirds zullen zich dan snel genoeg aansluiten en mee gaan doen!

Naar buiten met je DigiBird gaat ook heel makkelijk, je kunt hem namelijk op de bijgeleverde vogel-ring zetten. Nou, dat beviel die kleine van mij wel. Trots liep hij over straat met zijn vogeltje en hij liet hem ook aan iedere voorbijganger zien. Ik merkte dat mensen het toch wel een heel schattig iets vinden, zo’n DigiBird, want iedereen was geïnteresseerd en werd er vrolijk van!

In totaal zijn er 12 verschillende DigiBirds verkrijgbaar met allemaal hun eigen tjilps! Overigens kun je ook nog een app voor iOS/Android downloaden voor bonusliedjes!

Weten waar je je eigen DigiBird kunt kopen? Kijk snel hier. Shop je liever online, dan kun je hier terecht!

Batterij informatie: 3 x “”AG13″” batterijen (inbegrepen)

 

<!– –>

(Visited 890 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Review: DigiBirds (3+)

  1. Heel leuk vogeltje mijn dochter heeft hem nu een dag of 5 echter vanmorgen deed ze de vogel aan en na een paar seconden spelen bleef de vogel hangen. Ofwel batterijen leeg. Leuk dat er een setje batterijen bij geleverd worden maar als de vogel het maar 5 dagen vol houdt dan heb je wel een arsenaal aan batterijen nodig.

    Gelukkig is hier de toysxl open op zondag dus mag ik vanmiddag even nieuwe batterijen gaan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.