lionlogoLion of Leisure is stoer en uniek! Stoere kleding met een knipoog, zo zou je dit gave merk het beste kunnen omschrijven!  Opgericht in België (Antwerpen), ontwikkelt Lion of Leisure lion1prachtige T-shirts, longsleeves en kussens voor kinderen. Alle items worden zorgvuldig geproduceerd en met de hand bedrukt (biologisch afbreekbare inkt op waterbasis). O ja en alles is ook nog eens gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd). Het Belgische Lion of Leisure is een uniek label, geïnspireerd op dieren-illustraties van de ontwerpers ….. met grappige teksten en prachtige afbeeldingen!

Voor mijn kleine dino-fan kreeg ik een ontzettend gaaf shirt opgestuurd! Het shirt zat zelfs keurig in een (herbruikbaar) katoenen zakje verpakt van Lion of Leisure. Dat was dus echt een cadeautje om uit te pakken. Dat het shirt van hoge kwaliteit is, voel je meteen. Zelfs als je het shirt nog niet gewassen hebt, voelt het goed aan. De kleur van het shirt is niet een alledaagse kleur (green melange), maar wij houden dan echt heel erg van; een beetje anders dan anderen. De tekst op het shirt (“Hello, Pleased to Eat You”) is natuurlijk ook erg grappig! Mijn zoon kan nog niet lezen en al helemaal niet in het Engels, dus ik heb hem eventjes uitgelegd wat er nou precies staat…resultaat: lachen, gieren, brullen, want hij is natuurlijk de stoerste dinosaurus van allemaal.

wpid-20141001_144533.jpgHet shirt is voor hem nog een beetje aan de ruime kant, maar dat is helemaal niet erg, groeien als kool doet hij zeker, dus passen zal ie ‘m binnen de kortste keren zeker wel! Gewassen en gevouwen ligt hij dus keurig in de kast, te wachten tot hij dienst kan doen. En ik weet zeker, dit wordt het lievelingsshirt van mijn zoon, dat is het namelijk stiekem nu al!

Is jouw kind geen dino-fan? Je kunt bijvoorbeeld ook nog kiezen voor een olifant of struisvogel. Er zijn zelfs leuke tassen te koop! Neem snel een kijkje bij PureStarters, daar verkopen ze dit mooie merk namelijk! Veel plezier met het uitkiezen van een nieuw shirt (of iets anders leuks) voor jouw kleintje!lion2

 

 

 

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.