ja1 ja3We hebben er een tijdje op moeten wachten, nouja, mijn kleine man dan, maar uiteindelijk vonden de draken toch hun weg naar ons huis! Toen ze binnen kwamen “vliegen” wist mijn ventje niet waar hij het zoeken moest, zo blij was hij! De film (die we inmiddels geloof ik al 100x gezien hebben) staat op zijn favorieten-lijstje! De draken had hij natuurlijk allang voorbij zien komen op televisie en op internet, dus ein-de-lijk kon hij ermee spelen…hier onze review!

Draken kun je temmen, dat hebben we geleerd van de film, maar is dat ook echt zo?! Ze zien er namelijk toch best spannend (lees: levensecht) uit! Met de spanning op zijn gezicht keek de kleine man toe, toen ik de draken voor hem ging uitpakken! Want, zoals jullie waarschijnlijk wel herkennen: anders is én de doos én de draak en 1x stuk, als je dat door je kind laat doen!

De eerste draak die ik uitpakte was “Tandloos”, eigenlijk de “hoofdpersoon” van de film….tenminste, dat laat ik me dus door mijn kleine vriend vertellen heh! “Tandloos” is niet gevaarlijk, dus mag meteen op schoot! Zijn vleugels moeten kunnen bewegen, maar hoe dat werkt, daar komt hij met zijn 5 jaar toch niet helemaal zelf uit. Ik ben hem toch maar even te hulp geschoten…je moet namelijk de pootjes naar elkaar toe drukken en dan gaan zijn vleugels bewegen! “Tandloos” is de bom, dat heb ik meteen al door…hij rent ermee door de kamer (en ik hou mijn hart vast…want als hij valt, dan is hoogstwaarschijnlijk de draak kapot én heeft hij pijn…).

Kort daarna valt zijn blik ineens weer op de andere doos…een draak, waarvan hij de naam eigenlijk niet weet, maar waar hij meteen aan kan zien dat hij “vuur kan spugen”. Of ik die “effe uit wilde gaan pakken dus”, want dan kon meneer verder met zijn verhaal! Zo goed van hart als ik ben, negeer ik zijn “dwingende toontje” een keertje en begin ik weer te pielen met een schaartje (want even serieus, ze zitten wel goed ingepakt, je krijgt het soms bijna niet los!). Ja, ook deze draak is na een aantal minuten vrij….en inderdaad….je kan een soort van stokje in zijn bekkie stoppen, wat op vuur lijkt! Als dat stokje eenmaal vast zit is het alleen nog een kwestie van zijn koppie naar achteren duwen en BAMMM daar gaat het vuur! Ook bij deze draak moet je trouwens zijn pootjes tegen elkaar drukken om zijn vleugels te laten bewegen! “Cloudjumper” is trouwens zijn naam, staat op de doos en mijn kleine vent kan zo gauw niet op de Nederlandse naam komen!

Na een heel “gevecht” komt “Tandloos” toch als winnaar uit de bus! De Underdog wint toch meestal, dat zie je maar weer! Ook al kan die andere draak vuurspugen…achja…zijn spel, zijn regels, dus ik doe maar braaf mee!!

De draken zijn gemaakt van stevig materiaal, zijn mooi van kleur en erg gedetailleerd ..en dat is leuk, want zo zie je dat het zeker geen rommel is wat Spin Master uitbrengt! Een absolute musthave voor jouw kleine Draken-fan! Hier wordt er nog iedere dag mee gespeeld…het blijft namelijk leuk en de fantasie van kinderen is eindeloos! Wij vinden dit product het aanraden waard!!!

Je kunt voor deze supercoole draken terecht bij de grotere speelgoedzaken!

Mini Dragons
*25 verschillende soorten draken
*Aanbevolen consumentenprijs € 5,99

Action Dragons
*20 verschillende soorten draken
*Aanbevolen consumtenprijs: € 13,99

Power Dragons
*13 verschillende soorten draken
*Aanbevolen consumentenprijs: € 14,99

Spin Master is één van de snelst groeiende en meest spraakmakende bedrijven binnen de internationale speelgoedindustrie. Alle producten hebben een innovatief karakter en onderscheiden zich door originele spelconcepten, nieuwe technologieën en een kwalitatieve afwerking. Spin Master, dat is puur speelplezier voor alle leeftijden met onder andere de succesvolle merken Air Hogs, Flying Fairy en Bakugan. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Spin Master: www.spinmaster.com

(Visited 113 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.