campina1Onder het motto ‘Die komt er wel’ lanceren Campina en SuperTrash Girls samen een collectie voor kinderen, die exclusief te verkrijgen is via het Eurosparen platform, het in 2014 gelanceerde spaarprogramma van Campina.

Speciaal voor deze samenwerking komt ST. Girls nu ook met een Boys collectie voor de allercoolste jongens. De ‘cool to school’ items uit deze ST. Girls en Boys collecties zijn exclusief verkrijgbaar via Eurosparen, tegen een aantrekkelijke prijs.

Olcay Gulsen, oprichter van SuperTrash: “Het partnership met Campina is voorcampina2 ons een logische match. Wij zijn ons ervan bewust hoe belangrijk een gezonde levensstijl is voor kids, deze vormt de basis voor goede schoolprestaties en uiteindelijk een toekomstperspectief. ST. Girls staat voor speelse, fashionable looks en met deze ‘Cool to school’ collectie maken we ons merk in één klap toegankelijk voor een hele schoolgeneratie.”

De Collectie
De ST. Girls en ST. Boys collecties bestaan respectievelijk uit tien en acht kledingstukken en is verkrijgbaar in de maten 128-176. De collecties bestaande uit jassen, sneakers, longsleeves, skinny en denim jeans zijn geïnspireerd op de samenwerking met Campina. Zo is er een “My Milky Way” longsleeve voor meisjes en een “Fresh like Milk” hoodie voor de jongens.

campina3Frenkel Denie, marketingdirecteur bij FrieslandCampina: “Campina richt zich op gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar. Deze kinderen zijn doorzetters, kunnen tegen een stootje en hebben een gezonde levensstijl die ze fysiek en mentaal sterk maakt. Met deze collectie dragen we deze visie op een eigentijdse manier uit. Het is fantastisch om te zien hoe ST. Girls zich heeft laten inspireren door de samenwerking. Zo kunnen de kinderen dit najaar in een compleet nieuwe outfit weer ‘Cool to school’.”

Eurosparen platform
Na het succes van Optimel Eurosparen startte moederbedrijf FrieslandCampina in februari 2014 met Campina Eurosparen. Via het Eurosparen platform kan gespaard worden voor korting op diverse producten, uitjes en vakanties. Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Eurosparen kan met Campina melk, karnemelk, vla en yoghurt. De actieverpakkingen zijn voorzien van een Eurosparen code die een spaarwaarde vertegenwoordigt van 2,50 euro of 5,00 euro korting. Sinds juni 2014 kan ook via FrieslandCampina’s Appelsientje gespaard worden. Het spaarprogramma telt inmiddels ruim 650.000 spaarders.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.