oktlogoIk ben dol op de Herfst. Best nog wel lekkere dagen, maar wel al een lekkere warme jas aan. De herfst heeft iets schattigs; de gekleurde blaadjes op de grond, nootjes en eikeltjes.. toch al af en toe een kaarsje aan want het wordt weer vroeger donker en dan lekker met een kaneelgeurtje of zo!

Dit zelfde gevoel moet Oktoberdots hebben gehad want de layout van de site okt1is heerlijk in herfst sfeer. Oktoberdots verkoopt papier waren; denk hierbij aan super toffe posters, kaarten, stickers en zelfs mokken. (ja ik weet dat mokken niet van papier gemaakt zijn, maar ik wilde het toch eventjes aan jullie melden).

Alle producten zijn ontzettend van nu; vrolijk, speels, vintage en hip! Maar vooral uniek! Alle producten zijn ontworpen door Oktoberdots zelf en ook echt alleen bij hun verkrijgbaar.

De thee mok met de tekst “I’m nuts about you” is mijn absolute favoriet, super leuk om cadeau te geven.  Ook vind ik de ABC poster erg leuk, die zou nou echt ontzettend leuk staan op de kamer van mijn dochter.

okt2Wil je echt uniek zijn bestel dan alvast je kerstkaartjes en kerstpapier bij Oktoberdots, ze zijn echt te leuk!

Ik kan er wel over door vertellen maar je moet eigenlijk gewoon even gaan kijken! Oja, ik ben niet verantwoordelijk als je heel veel gaat kopen he?!

/Linda

(Visited 64 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.