vs3VrolijkOpChiq.nl maakt de wereld weer een stukje vrolijker! Waarom zult u denken? Nou, ze stuurden ons een leuke Wall Sticker van Studio Ditte op, die kon ik mooi plakken op de plek, waar onze peuter met de lipgloss van haar zus de muur had onder geklad. Dat niet alleen, de envelop en het begeleidend kaartje waren ook naar hun eigen huisstijl opgeleukt. Ik vind dat iets waar wij ook aandacht moeten besteden, de zorg van de webwinkelier voor zijn verzending. Bij deze dus!

VrolijkOpChiq.nl bestaat sinds 2011, de site heeft even stilgelegen maar huisvest ondertussen de webwinkels van vs4PiepschuimDecoratie.nl, BendeBeletterd.nl en GrachtenPracht.nl.

Voor het geval u niet bent gezegend met het talent van begrijpend lezen, tip ik de drie webwinkels even aan:

Bij Piepschuimdecoraties.nl vind u Piepschuim Decoraties. Niet alleen met stof beklede kindernamen behoren tot het assortiment, maar ook bedrijven kunnen bijvoorbeeld met een piepschuim logo klanten trekken. Het is gemakkelijk te bevestigen en niet zwaar. Ook rekwisieten kunnen op aanvraag van piepschuim gemaakt worden.

Ben’de Beletterd is ooit begonnen met strijkapplicaties op textiel, maar inmiddels bestickerd deze bende aardig wat deuren, ramen, muren, meubels en voertuigen. Belettering, Bedrukking en Bestickering. Ik vind vooral de wasmachine stickers hilarisch: ‘kleine wasjes, grote wasjes..”.

GrachtenPracht, slaat de spijker op zijn kop. Waar anders vind u zoveel moois in een webwinkel­warenhuis? Het is een mooie verzameling van met zorg uitgekozen producten. Merken alsvs1 Blafre, Studio Ditte en Kek Amsterdam vullen hier de webwinkelschappen, naast de VrolijkOpChiq.nl papieren decoraties natuurlijk. Hoe leuk is dat zeg, die circuslampionnen gecombineerd met treklampionnen of honeycumb bollen. Dan is bij voorbaat je feestje al geslaagd.

Missie geslaagd: VrolijkOpChiq.nl de wereld is weer een stukje vrolijker met deze verzameling webwinkels onder favoriet op mijn klembord! /Lmcmr

(Visited 35 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.