Ken je dat? Je hebt je kindje net mooi aangekleed voor de bruiloft van je beste vriendin, de fotoshoot in de fotostudio of voor het kerstdiner bij opa en oma…en je kind morst met zijn/haar eten, is heel erg aan het kwijlen omdat er tandjes doorkomen of misschien geeft de kleine wel wat voeding terug. Mja, probleem dus..want omkleden duurt een hele tijd én kinderen vinden het vaak gewoon heel erg vervelend.


Laura van Mubys bedacht hét perfecte product: de Muby!
De naam is een samenstelling van multifunctioneel en baby!

De Muby is een verwisselbaar stukje van een shirt of jurkje, gelamineerd met een zeer zachte (polyester) coating tegen doorlekken. Het is eenvoudig te verwisselen door gebruik van verborgen drukknoopjes. Door er alleen een andere Muby in te klikken is je baby weer verlost van spuug, mors- of kwijlvlekken.


Ontzettend handig voor de moeder maar ook je baby krijgt niet steeds weer kleding over het hoofdje. Het aan- en uitkleden is nu ook totaal geen probleem meer want door de muby los te klikken ontstaat er veel ruimte voor het hoofdje van je baby.

Mubys zijn er in verschillende kleuren, borduursels en designs waardoor er iedere keer een nieuw shirtje of jurkje ontstaat als er een andere Muby ingeklikt wordt.
Met bijvoorbeeld één shirt kun je wel 40 shirts creëren! In principe ontwerp je zelf je eigen kleding want de keuze ligt immers bij jou welke combinaties je het mooist vindt.

De Mubys zijn verkrijgbaar in 2 maten. Een combinatie van 50/56, 62 & 68, en een combinatie van 74,80/86.
De reden dat de Mubys in combinatie maatjes zijn ontworpen, heeft te maken met het feit dat babytjes en kindjes zo ontzettend snel uit hun kleding groeien.
De Mubys kun je wel 3 maten meenemen, zodat jullie er lekker lang van kunnen genieten!

Mubys verkoopt ook basisartikelen zoals shirts, jurkjes, broekjes, leggings & mutsjes in dezelfde zachte, comfortabele stoffen.
Een prachtige collectie die ook qua kleur en subtiele details helemaal op elkaar is afgestemd.

(Visited 40 times, 1 visits today)

One thought on “Mubys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.