Mart Visser is op zoek naar een Mini Muze! Mart Visser lanceert een jassencollectie voor meisjes. Ter ondersteuning van deze lancering, organiseert V&D een fashion show. De leeftijdsgroep is van 2 t/m 12 want de jassen zijn verkrijgbaar in maat 92 t/m maat 152.

336x280 muze

Aarzel niet en upload een foto waar jij en je dochter samen op staan en verzamel zoveel mogelijk stemmen door jouw inzending te delen met al je vrienden en familie op Facebook, Twitter en/of e-mail. De 100 inzendingen met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor de volgende ronde.

Ontvangen jij en je dochter een uitnodiging, dan verschijnen jullie voor een jury met Mart Visser. Je dochter wordt ter plekke van top tot teen door een professioneel team gestyled en op de foto gezet om een verbluffende indruk bij Mart Visser achter te laten. Uit alle deelnemers kiest Mart Visser vervolgens zijn Mini Muze. De uiteindelijke winnaar neemt deel aan de fotoshoot voor de V&D kerstcampagne. Troostprijzen is 10x een cadeaukaart t.w.v. 100 euro.

 

(Visited 61 times, 1 visits today)

One thought on “Muze van Mart Visser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.