rosa1Ik zit op een roze wolk als meisje’s mama, op de zoete (en vooral roze) website van Rosa-Lisa.nl! Of je nou een baby, peuter, kleuter, of pre-teen hebt de zelfgemaakte haar spulletjes zijn te schattig voor woorden en dat allemaal voor leuke kleine prijsjes. Ze zijn hand gemaakt dus altijd uniek.

Ik heb de website samen met mijn peutermeisje bekeken. Ze begon meteen met een grote glimlach van rosa2alles uit te zoeken wat ze graag zou willen hebben. Uiteraard met heel veel roze want dat is haar lievelings kleur.

Ik zelf vind de diademen erg leuk met een grote vrolijke bloem er op. De haarspeldjes zijn ook allemaal erg leuk er zijn hartjes, strikjes, roosjes en ook weer de vrolijke bloemen.

Alle mama’s vinden haartjes van meiden doen leuk, zelfs als ze nog bijna geen haar hebben. Bij Rosa-Lisa.nl vind je vast iets schattigs wat bij jouw prinsesje past.

rosa3Naast de leuke haarspulletjes kun je er ook nog terecht voor Lamaze speelgoed, handgemaakte slofjes en uilenmutsjes.

Kortom, weer een ontzettend leuke webshop, waar je terecht kunt voor mooie, kwalitatieve meisjes-dingen! En laten we eerlijk zijn, als mama ben én blijf je toch stiekem altijd dat kleine meisje dat je vroeger was toch?

Neem snel een kijkje bij Rosa-Lisa.nl!


WINNEN!

Wij mogen 1 iemand blij maken met een leuke handgemaakte uilenmuts van Rosa-lisa.nl!prijsrosa
Vul hieronder het win-formulier in om kans te maken!

9 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt op onze Facebook pagina!

Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnares is Marguerita Suddaby.

/Linda

(Visited 87 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Rosa-Lisa.nl [+Winnen]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.