NaamTegeltje%20Miley[5]UNIEK IN NEDERLAND:  NAAM- en LETTERTEGELS VAN MOOOIZAIEK ALS (KRAAM)CADEAU BIJ HIEPPP.NL

Hieppp en Moooizaiek slaan de  handen ineen voor een origineel en uniek geschenk, de Naam- en Lettertegel. Deze originele tegel is geweldig om als kraamcadeau te geven óf ontvangen. Een  speciaal aandenken voor ouders aan de geboorte van hun zoon of dochter. De Naam- en Lettertegels van Moooizaiek zijn vanaf heden te koop op Hieppp.nl.

LetterTegeltje%20S[7]Wordt het  Max, Lotte, Anne, Giovanni of…? Na maanden wachten is het eindelijk zover … de  baby is geboren en de hele wereld mag het weten! Het is dan een mooi en  origineel idee om de naam te laten zetten op een Naamtegel van Moooizaiek. Op de  Naam- en Lettertegels van Moooizaiek wordt de naam van de baby weergegeven en  hierdoor zorgt Moooizaiek ervoor dat er een waardevolle herinnering als  decoratie aan de muur van de babykamer komt te hangen.  Voor iedereen is  een Naamtegel of Lettertegel een bijzonder cadeau waarmee je aan kunt komen  tijdens de kraamvisite, een babyborrel of kraamfeest. Op de website www.hieppp.nl/naamtegels kun je de  tegels bestellen. De Lettertegel kost € 24,95 en de Naamtegel € 39,95. Elke  tegel wordt met liefde handgemaakt, je kunt de kleur en naam aangeven.

Persbericht%20foto%20Jadon[3]Kortingsactie!
Namens Hieppp & Moooizaiek mag ik jullie een korting aanbieden van 10% als jullie een tegel bestellen. Deze actie loopt t/m 28 december 2012 en de kortingscode is KiDDoWZ2012.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.