Wat is Voor de hap?

Voor de hap maakt van de lunch, het overblijven of een partijtje een feest. Je kunt hier terecht voor hippe trommeltjes en tasjes om versnaperingen in mee te nemen tot leuke serviesjes om de tafel mee aan te kleden! Kortom alles voor de hap! Lunchboxjes, tasjes, serviesjes, bestek, bekers en meer……voor kids!

Voor de hap is bedacht door Shanna Kok die in 2001 is afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Instituut. Naast het beheren van de website/ inkopen van de producten, is Shanna freelance werkzaam als Visual Merchandiser bij de grote retailketens.
Voor de hap is ontstaan doordat Shanna op zoek ging naar leuke tasjes en broodtrommeltjes voor haar schoolgaande kinderen. Als fervent online shopster miste ze een site, die specifiek in dit aanbod voorziet. Doormiddel van creativiteit en liefde voor het product wil Shanna met haar online shop, vele kopers én de kindjes die het krijgen, blij maken.

Uiteraard zet ik graag eventjes een paar dingen in de spotlights!!

LunchSkins

LunchSkins lunch bags vervangen honderden plastic boterhammenzakjes, en zien er ook nog eens erg hip uit. Ze zijn handig om tussendoortjes en boterhammen in mee te nemen. LunchSkins zijn milieuvriendelijk, en eenvoudig te openen en te sluiten, ook voor de kleine handjes.

Het katoenen zakje is volledig veilig voor voedingswaren en heeft een waterdicht laagje. De verf die gebruikt is voor de print is 100% vrij van lood, BPA`s en phthalaten. LunchSkins zijn vaatwasser veilig en het licht gewicht katoen droogt snel. De LunchSkins worden met de hand vervaardigd in de Verenigde Staten.

 

French Bull

Kijk ook eens naar de vrolijk gekleurde producten van French Bull.
Mooie bordjes, bekers en schaaltjes met (jungle)dieren, superhelden en prinsessen erop!

Sass&Belle
Hou je van ontzettende zoete/schattige afbeeldingen (en jouw kind ook) kijk dan eens naar de producten van Sass&Belle.

Er is natuurlijk nog véél meer te koop, dus ga snel kijken bij Voor de hap!

 

Kortingsactie
Namens Voor de hap mag ik jullie een korting aanbieden op je bestelling van 10%.
G
eldig t/m 31 december 2012 onder vermelding van kortingscode: kiddowzdec

(Visited 126 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.