marijmlogoAltijd een reden voor een feestje helemaal toen onze baby een peuter werd, dus op zoek naar een mooie slinger. Bij Studiomarijm2 Marijm kan ik mijn eigen slinger samen stellen met alle denkbare letters, cijfers en spaties in niet minder dan 10 kleuren. Om de slinger helemaal persoonlijk te maken zijn er ook symbolen als hart, ster en bloem. Door het handige schroefsysteem hoef ik volgend jaar alleen een 3 bij te bestellen en kunnen we er weer een jaar tegenaan. Ook kan ik op het bestelformulier kiezen tussen lintjes of zuignappen. Bijna een u­-vraagt­-wij-­draaien­principe.

De slingerdelen zijn gemaakt van een 5 millimeter dik vilt, ze zijn geïmpregneerd en kunnen dus buiten hangen. Omdat er mooi weer voorspeld werd voor de verjaardag van onze jongste hebben we dat ook gedaan. We hebben erg leuke reacties gekregen en gelijk de gezellige visitekaartjes uitgedeeld.

marijm1De volgende dag moest ik de slinger weghalen van onze oudste anders zou haar zus misschien kunnen denken dat ze vandaag weer jarig is. Dat deed me denken aan de mogelijkheid van een tijdloze slinger. Zoiets als ‘Fijne zomer’ of ‘Begin de dag met een lach’. Dat idee heb ik nog niet helemaal uitgewerkt, maar waarom niet. Waarom alleen slingers gebruiken op een verjaardag?

Prompt zie ik de fotogalerij van Studio Marijm vol staan met ideeën. Neem gerust een kijkje om ook ideeën op te doen! Studio Marijm is overigens ook actief op Facebook.

De slingers van Studio Marijm zijn inderdaad uniekelijk, maar dat moeten jullie uiteraard zelf maar eventjes gaan bekijken.

Winnen!marijmprijs
We mogen van Studio Marijm een slinger weggeven. Het is de HOERA slinger met sterren op de foto.
Schrijf hiervoor onder dit blog vóór 25 september 18:00 uur, waar je deze slinger op zou willen hangen en voor welke gelegenheid?

 

Deze actie is inmiddels afgelopen. Melissa Vrolijk heeft gewonnen!

/Lmcmr

(Visited 1.291 times, 1 visits today)

11 thoughts on “Studio Marijm; Vilten slingers voor binnen én buiten

  1. Wauw!
    De verjaardagen van mijn kinderen zitten 2 weken tussen, en dan laat ik hem gewoon hangen!
    Superleuk, daar worden we (nóg) vrolijker van

  2. Ik zou de slinger ophangen in de klas. 28x per jaar mogen niet alleen de kinderen maar ook de juffen genieten van de vrolijke, kleurrijke slinger (als dat geen feest is……)!!!

  3. Ik zou hem willen hangen bij onze faye op haar kamer..als faye jarig is..dan is ze ook echt jarig… Ze houd dan n eigen feestje met haar poppen en knuffels op haar kamer..Daar zou deze ideaal voor zijn als versiering

  4. Ik zou deze slinger in december ophangen voor ons keukenraam dat uitkijkt op de straat. Omdat iedereen mag weten dat wij zo blij zijn dat mijn man en papa weer thuis komt na een 1/2 jaar weg te zijn geweest! Hoera!

  5. Ik zou deze slinger meteen een mooi plekje aan de wand geven; omdat elke dag een feestje hoort te zijn! Je staat er niet altijd bij stil, maar soms lopen de dingen in het leven net even anders dan je hoopt… Ons motto is daarom: geniet van elke dag! En dan mag daar beslist een ‘Hoeraatje’ bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.