mamakadologoMusthave: een cadeau voor mama
Toen ik bevallen was van onze dochter, vond mijn man dat ik iets speciaals verdiende. Een baar-cadeau, zoals het wordt genoemd door één van mijn beste vriendinnen. Ik vond onze dochter al een groot cadeau, maar iets blijvends in de vorm van een sieraad was passend. Maar ik vond het dan wel zo eerlijk als hij ook iets kreeg. Dus ik kreeg een prachtige ring, hij kreeg een stoer horloge.

Mooie traditie
Hoewel het een mooie traditie is om bij de geboorte van een kind een sieraad te krijgen, is het niet standaard voor elk gezin. Eigenlijk jammer, want ik kan me nog heel goed de armband van mijn moeder herinneren. Zilveren, met drie kinderkopjes eraan. Twee jongenskopjes en één meisjeskopje, als symbool voor mijn broers en voor mij. Ik vond het als jong meisje al een mooie traditie, om ons gezin zo om de arm van mijn moeder te zien. Het werd er nog een beetje echter door.

Stapelringmamakado stapel
Tegenwoordig zijn er ongelooflijk veel leuke, mooie en bijzondere sieraden. Zoveel, dat je eigenlijk niet meer weet wat je moet kiezen. Maar mamakado.nl biedt uitkomst: ze hebben sieraden in allerlei soorten en maten, speciaal voor de mama. Heel bijzonder en mooi is de stapelring met namen. Zeker als je weet dat je een gezin met meerdere kinderen wilt, een goed idee.

mamakado moonLieve ketting
De ketting ‘To the moon and back’ vind ik erg lief. Het is zo’n schattig zinnetje dat bijna elke moeder wel tegen haar kind fluistert: “Ik hou van jou tot de maan en terug.”

Dichtbijmamakado medal
Persoonlijk ga ik helemaal voor een medaillon. Een mooie foto van mijn man en een mooie foto van mijn dochter, aan een wat langere ketting en zo draag ik ze altijd dichtbij mijn hart. Een prettig idee.
Een sieraad voor moeder is bijna een musthave. En als je de website mamakado.nl bezoekt, weet je waarom.

mamakado prijsWINNEN!
Wij mogen 1 mama blij maken met een Moederketting – Big Eternity Circle met Hart en Geboortestenen twv € 49,95.
Vul hieronder het win-formulier in om kans te maken. De winnares wordt bekend gemaakt op 17 augustus!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Isabel Kuijlaars heeft gewonnen!

/Marlies

(Visited 335 times, 1 visits today)

9 thoughts on “Mamakado.nl : Musthaves voor mama’s! [+Winnen]

  1. Ik heb per ongeluk 3x meegedaan. Een keer omdat ik mijn plaatsnaam verkeerd had gespeld. En de andere keer omdat ik hem zo mooi vind dat ik vergeten was dat ik al had meegedaan. Wat een sieraad met een vrouw doet!!! Zeker als het over je kinderen gaat. Dan worden ze helemaal gek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.