yunologo
Verantwoord snoepen, kan dat? Jazeker want nu is er het merk Yuno. Zij introduceerden WackoWaves en FreakyFruits, gezonde snoepjes en snacks die je eigenlijk alleen al koopt omdat de verpakking er zo vrolijk uit ziet. Maar dan heb je nog de smaak natuurlijk, die mijn zoon en ik eventjes willen beoordelen voor jullie.

WackoWaves

De WackoWaves zijn chips, te krijgen in 2 smaken; paprika en pizza. Allebei erg lekker en we moesten oppassen, dat we niet in 1x allebei de zakken die we gekregen hebben,leeg zouden eten. Gelukkig hebben we ons in kunnen houden en kunnen we er nog steeds van genieten. Ook zijn de WackoWaves gemaakt van 95% groente, dus ja een betere keus dan de chips die je verder in de supermarkt vind.

FreakyFruits
De FreakyFruits zijn ook erg lekker en te krijgen in de smaken aardbei en framboos. Twee smaken die bij kinderen over het algemeen altijd wel goed zijn in wat voor vorm dan ook, zo ook bij mijn zoon. Nu ik dit schrijf zit hij zelfs met een zakje FreakyFruits de film Verschrikkelijke Ikke 2 te kijken, dus dat komt helemaal goed!
De Freaky Fruits zijn vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, zonder kunstmatige zoetstoffen, gluten en gelatine, en gemaakt van 100% fruit. Trouwens, de snoepjes zijn in de vorm van UFO’s, sterren en planeten, hoe stoer is dat!

Wie is Yuno?
YUNO is een buitenaards wezentje dat leeft op de planeet Juno. Juno is een planeet die 200 jaar geleden werd ontdekt en vernoemd werd naar de Romeinse godin Juno. Zij is de god van de hemelen en de natuur. Deze naam past zo goed bij de planeet, omdat het daar altijd lekker weer is. Hierdoor groeit op de planeet Juno al het fruit en alle groenten als een speer! De broccoli groeide wel zo hoog als bomen en er groeiden zo veel aardbeien dat je er zwembaden mee kon vullen.

Doordat al het groente en fruit zo snel groeide, puilden de schuren van de Junoos helemaal uit. Maar daar wist professor Zuno wel een oplossing voor. Na veel experimenteren kwam hij na een paar dagen later met kleine chipjes en snoepjes die helemaal volgepropt zaten met groenten en fruit. Het duurde alleen niet lang voordat alle schuren vol zaten met de zakken chips en snoep.

Daarom vroegen ze de hulp van Yuno. Samen met zijn hond Yummi werd hij naar andere planeten gestuurd om de chips en snoep aan andere wezentjes te verkopen. Zo kwam hij met zijn UFO op aarde terecht. Waar hij Tommy en Anna leerde kennen. Zij werden beste vrienden met elkaar en hebben YUNO geholpen met het verkopen van chips en snoep.

Tegenwoordig komt de planeet Juno niet meer in de problemen en puilen de schuren niet meer uit. Ze maken snoep en chips voor zichzelf en voor de mensen op aarde. Terwijl YUNO regelmatig heen en weer vliegt, is professor Zuno nog steeds bezig met het ontdekken van nieuwe smaken en vormen, snoep en chips.

Kijken of Yuno ook bij jou in de supermarkt verkocht wordt? Klik hier!

(Visited 265 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.