par2Een kleine dertig jaar geleden had ik een verjaardagsfeestje bij de welbekende gele M. We mochten zelf een hamburger bakken en kregen er daarna natuurlijk frietjes bij. Tot op de dag van vandaag kan ik me het blije gevoel van dat kinderfeestje herinneren. Een fijn gevoel die ik ook graag aan mijn dochter wil meegeven, als het straks zover is. Voorlopig is ze er nog te klein voor, maar ik word al heel blij van sommige feest-ideetjes. Zoals een parfumfeestje van Mooienmachtig.nl.

Als je een parfumpakket besteld bij Mooienmachtig.nl, krijg je een compleet pakket om parfum te maken met tien meisjes. De zintuigen worden geprikkeld door de geur- en zintuigspelletjes. Hiervoor vind je ook allerlei tips op de website van Mooienmachtig.nl

Experimenterenpar3
Na de spelletjes is het natuurlijk de hoogste tijd om zelf de parfum te maken. De parfum wordt gemaakt van een natuurlijke basisolie, dat geen alcohol bevat. Het is dus niet schadelijk voor de kinderen. De kinderen kunnen naar hartenlust experimenteren met geuren als lavendel, mandarijn en citroen om zo hun ultieme parfum te maken.

Het oog wil ook wat
Maar dan is het nog niet klaar! Want wat is een parfum zonder verpakking? Het oog wil immers ook wat! En dus kunnen de feestvierders hun flesje en doosje nog fijn versieren met stickers, linten en gelukspoppetjes. Helemaal af! En voor de prijs hoef je het niet te laten: een pakket voor tien flesjes kost € 59,95. Geef je een wat kleiner feestje? Voor vijf kids kost een pakket € 47,50.

par1Ik kijk nu al uit naar de verjaardag van mijn dochter. Want dat zij ooit een parfumfeestje gaat geven, dat lijkt me duidelijk. Al was het maar omdat haar mama het zo leuk vindt.

Winnen!!
Jij maakt kans op een parfumpakket voor 10 kinderen t.w.v. € 59,95. Dat wordt hoe dan ook een supervet feestje voor jouw kleine meisje dus!

Laat hieronder een reactie achter (vergeet niet je voor- en achternaam erbij te zetten). Voor wie doe jij mee? En waarom zou juist jij moeten winnen?

De winnaar wordt op 10 september bekend gemaakt!

Deze actie is inmiddels afgelopen! Annemieke Flikweert heeft gewonnen!

/Marlies

 

(Visited 582 times, 1 visits today)

30 thoughts on “Parfumfeestjes van Mooi en Machtig

 1. Ik doe mee als verrassing voor mijn dochter Amber. Zij is echt een op en top meisje die alleen maar houdt van meidendingetjes. Mijn make-up tas heeft ze al vaak genoeg te pakken gehad. Ook de oorbellen met knipjes van haar oma had ze al vroeg gevonden. Ze kon ook niet wachten tot ze oud genoeg was om gaatjes te laten schieten. Alle keren dat ze uitgedost naar beneden kwam met make-up, sieraden blijven prachtig. Laatst had ze per ongeluk de parfum van haar vader opgedaan. Het rook erg lekker, maar helaas niet voor een meisje. Dus als ze met al haar vriendinnen (en haar mama natuurlijk!) eigen parfum mag maken zou dat helemaal top zijn.

 2. Mijn dochter Melanie wordt eind september alweer 10 jaar. Wat een lastige leeftijd om iets leuks te verzinnen om de kids thuis te vermaken. Maar een parfumfeestje is natuurlijk helemaal leuk voor die meiden! Ik zou het daarom erg leuk vinden om het pakket te winnen en stiekem vind ik het ook wel erg leuk om met al die luchtjes te experimenteren 🙂

 3. Ik zou graag voor mn dochter Lindsey dit pakket winnen…omdat we het afgelopen jaar een slecht jaar hebben gehad ivm mijn gezondheid.
  Dit is zwaar geweest voor het hele gezin maar zeker voor een meisje van 6.
  Het afgelopen jaar kon ik weinig met haar doen, ze heeft nooit geklaagd ze is zelfs een grote steun voor me geweest…ze heeft me er doorheen gesleept. Ze is gek op haar flesje parfum deze is bijna leeg…dus wat zou het enig zijn als ze met wat vriendinnentjes haar eigen parfum kan maken.

 4. Wat zou het geweldig zijn dit pakket te winnen voor mijn 2 dochters van 9. Wij zijn na 3 jaar in het buitenland te hebben gewoond weer terug in Nederland. En dat is toch weer even wennen.
  Waar we woonden hadden we veel verschillende bloemen in de tuin, de meiden waren dan ook vaak bezig met oude jampotjes, water, bloemen en andere dingetjes om hun eigen parfum te maken.
  Zou super leuk zijn als ze nu eens meer ‘professioneel’ aan de slag kunnen samen met hun nieuwe vriendinnetjes in Nederland!

 5. dit feestje zou ik graag willen winnen voor onze lieve dochter esmee. Het wordt al een echte dame en is helemaal gek op geurtjes. Ik zou haar dit feestje zo graag willen geven, zij is 5 december jarig en wordt dan 9 jaar. We hebben een moeilijk jaar gehad, ik heb 7 maanden in het ziekenhuis gelegen vanwege de ziekte anorexia, deze ziekte heeft mij bijna mijn leven gekost. Wij zijn dan ook zeer dankbaar dat ik er nog ben en dat het ook vrij goed gaat. Ik ben zo blij dat ik haar verjaardag dit jaar weer kan meemaken, want dat hadden de doktoren ook niet meer gedacht, die hadden mij ook opgegeven. Daarom een leuk feestje voor onze lieve dochter.

 6. Ik doe graag mee voor mijn nichtjes (3, 4, 5 en 8 jaar oud) en de buurmeisjes (3 en 5 jaar). Onze dochter (4 maanden) is nog te klein om mee te doen. Ik vind het heerlijk om te knutselen en te tutten en daarmee ook geweldig als ze er een keertje zijn. Als ik win, dan lijkt het me leuk om een gezellige dag te organiseren voor de jongedames. En zeg nu zelf: als zij genieten, geniet ik misschien nog wel meer!

 7. ik zou graag willen winnen voor mijn dochter ily. ily pikt steeds parfum van mij, ze is zes en heeft het het hele jaar door over haar kinderfeestje die ze mag geven als ze jarig is, ik zou haar graag bblij willen maken

 8. Wat leuk, het duurt nog even voor mijn dochter jarig is en dan wordt ze 4. Nog iets te jong voor een parfumfeestje, maar wel een heel erg leuk idee zeg!

 9. Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn dochter Roos. ze word in november 7 jaar.
  We zitten al een poosje te denken wat voor met haar feestje moeten doen.. nou dit zou dan toch geweldig zijn

 10. Ik doe gezellig even mee voor mijn nichtje, ze zitten al heel lang te dubben wat het dit jaar moet worden met het feestje voor de meisjes en dit zou echt geweldig zijn. Dit heeft nog geen van de vriendinnetjes of klasgenootjes gedaan dus dat word super origineel en gezellig. Echt iets voor de kleine dames in de dop

 11. Ohhh….wat zou mijn dochter dat leuk vinden, is gek op parfum en geuren, en dan een eigen parfumfeestje, ik denk dat ze een gat in de lucht zal springen !!

 12. Thuis heb ik twee meisjes van 9, die niets liever doen dan kliederen met van alles en nog wat. Parfum maken doen ze ook graag met allerhande bloemetjes, takjes, modder en dergelijke. Met zo’n pakket kunnen ze parfum maken dat je echt kun gebruiken ook en dan ook nog samen met hun liefste vriendinnetjes

 13. Ik doe graag mee voor mijn dochter.Ze is een echt meisje meisje en constant bezig met de spulletjes van mama 🙂 (ook met parfum; want ze wil net zo lekker ruiken als mama). Ze is een echte creatieveling en haar vriendinnetjes ook. Heerlijk een echte meiden-verjaardag 🙂 Mama heeft er alvast zin in 😉

 14. Ik zou graag willen winnen voor mijn pleegdochter van 9 jaar. Ze is nu een half jaar bij ons maar vind het moeilijk om contact te maken met kinderen. Ze is pas 9 geworden maar we hebben nog geen feestje gegeven.
  Dit zou helemaal fantastisch zijn om wat kinderen uit haar klas op haar feestje te vragen en een parfumfeestje te geven.

 15. Wat een ontzettend leuk feestjes-idee! Afgelopen jaar deden we hier nog een heksenfeestje, waarbij we een toverdrankje brouwden, maar daarvoor is m’n dochter nu echt te oud. Het brouwen van een lekker parfum vinden zij en haar vriendinnen daarentegen zeker leuk!

 16. Ik doe mee voor mijn dochter Anne. Zij is jarig op 6 december en dat is niet altijd even leuk en heel vaak komt haar partijtje ook in het niet. Meestal omdat zij altijd bij Sinterklaas in het vaarwater zit of hij bij haar verplaatsen we haar feestje altijd naar januari. Het wordt al een echte dame, dus ik denk dat een parfumfeestje zeker op haar lijf geschreven is. Misschien dat ze dan ook eens van mijn badschuim, shampoo en zeep afblijft om zelf parfum van te maken ;-).

 17. Ik doe mee voor mijn drie dochters. Doordat er twee een tweeling zijn en er dan een grotere zus is die 1,5 jaar ouder is hebben ze altijd gezeur om welk geurtje van wie is en gebruiken ze regelmatig stiekem die van elkaar. Het lijkt me dan ook super dat ze samen met hun vriendinnetjes hun eigen geurtje met flesje kunnen maken zodat ze daar geen ruzie meer om kunnen maken maar trots op hun zelf ontwikkeld geurtje kunnen zijn!!

 18. ik doe heel graag mee voor mijn dochter die in november 8 jaar wordt ze is gek op parfum en make-upjes dus een echt meisje meisje ze mag dit keer voor het eerst een partijtje geven en hoe gaaf zal het voor haar zijn als dat een parfumfeestje is!!!!

 19. Ik zou graag mee willen doen voor mijn dochters. Ze zijn dol op meisjes dingen en vooral geurtjes. Vaak moeten mijn parfums ook even op hun kleding gesprayd worden. Met dit feestje kunnen ze ook zelf een lekker geurtje maken, die ze wel op hun huid mogen sprayen.

 20. Wat een superleuk idee !! Mijn 2 dochters Chiara en Nina en hun vriendinnetjes ga ik hier zeker blij mee maken, waarschijnlijk stinken we daarna uren in de wind 😉 maar dat mag de pret niet drukken hihi

 21. In Huize Goede wordt al druk geëxperimenteerd met parfummetjes door onze twee dametjes van 7 en 11…
  In de vakantie jarig geweest, maar nog geen partijtje gevierd… Dit valt precies in hun straatje… Zelf maskertjes maken en sieraden freubelen was al een wens… Parfum maken zou toch wel het ultieme geluksgevoel naar boven halen!

 22. Een parfum voor mijn dochtertje zou heel leuk zijn. Als ik mijn parfum op doe, loopt ze altijd met uitgestrekte armen achter me aan. “mama, mama, pssssst….. psssssttt….”

 23. Super gaaf voor mijn dochter Kes die net 6 jaar is geworden, gezellig thuis met haar vriendinnen lekker en gezellig aan de knutsel en met een geweldig cadeau weer terug naar huis, wordt een top feestje

 24. Ik zou hier Amy graag mee verassen, ze is net 8 geworden en een echt meisjes meisje. Wat zal ze hier blij mee zijn om dit samen met haar vriendinnetjes te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.