3sprouts logo3 Sprouts introduceerde pas geleden haar nieuwe collectie in Nederland. Het merk waar onder andere Oprah Winfrey een groot liefhebber van is, ontwerpt en produceert verschillende opberg- en decoratieartikelen voor de baby- en kinderkamer: opbergmanden, commodetasjes, opbergdozen, wall organizers en badcapes. Het merk is te herkennen aan de vrolijke dierenprints, de luxe afwerking en het gebruik van 100% katoen. Opbergen en decoreren worden een feestje met de producten van 3 Sprouts.

Opbergmanden
Help je kinderen opruimen met deze grote katoenen opbergmanden! Ideaal voor speelgoed, boeken of knuffels!
De opbergmanden zijn gemaakt van extra stevig katoen, zodat ze mooi in vorm blijven.

 

Commodetasjes
De Caddie is een handig commodetasje om luiers, billendoekjes, créme en wegwerpzakjes in te bewaren. Ook ideaal om mee te geven als de kleine naar opa en oma gaat.

 

Opbergdozen
De opbergdozen passen precies in de bekende boekenkasten van Ikea en bieden plaats aan zowel speelgoed en boekjes, als rompers en sokjes. De opbergdozen zijn door middel van een rits aan de onderzijde, gemakkelijk op te vouwen als ze niet gebruikt worden.

 Wall organizers
De wall organizer is de perfecte oplossing voor het opruimen van al die kleine dingen, die samen een grote rotzooi maken. Makkelijk om op te hangen én met 3 grote vakken.

 

Badcapes
Heerlijk warm voor na een lekker bad zijn de prachtige badcapes die 3 Sprouts verkoopt!
Gemaakt van een spa kwaliteit natuurlijke badstof aan de binnenkant en gebreid katoen aan de buitenkant. De vrolijke dierenkop met bies in dezelfde tint, maakt de badcape helemaal af.
Ze zijn te gebruiken voor kindjes tot 18 maanden.

Verkoopinformatie: http://www.ourkompany.com

 

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.