logo hippe pleister

Toen ik nog werkzaam was in de kinderopvang, hadden we altijd van die saaie bruine pleisters voor de kinderen. Ik tekende er altijd maar een gezichtje op, zodat de kinderen toch een beetje trots konden zijn op hun pleister.

pleister 1Ik heb thuis geen brokken-piloot, (ondertussen klop ik het even af, dat ik dit zojuist geschreven heb) dus pleisters worden hier weinig gebruikt. Natuurlijk komt het weleens voor dat de kleine man valt, maar eigenlijk blijft het vaak alleen bij een blauwe plek of een bult.

Toch wil ik aandacht besteden aan Hippe Pleister!
Ik zie namelijk op Facebook vaak genoeg foto’s voorbij komen van gevallen kindjes (ineens krijgen heel veel mensen om mij heen kinderen) die wel een mooie pleister verdienen.

pleister 2Hippe Pleister heeft een groot assortiment aan pleisters voor kinderen van 0-4 jaar en voor kinderen van 4-12 jaar. De interesses van oudere kinderen zijn namelijk vaak heel erg anders dan die van de kleintjes.

Mijn kleine jongen is helemaal gek van dino’s! Wij hebben via de post het leuke blikje met dino-pleisters gekregen (zie plaatje hierboven), dus als hij valt, dan hebben we in ieder geval stoere pleisters in huis!

pleister 3
Wat handig is om te hebben als je een gezin hebt, gastouder bent of werkzaam bent op een kinderdagverblijf, is de  Ouch! Box.

De Ouch! Box is een opvallend leuke koffer. Hij kan tegen een stootje en is speciaal voor het opbergen van je hippe pleisters en natuurlijk ook je gewone verbandmiddelen. De Ouch! Box kan op slot, zodat je er veilig medicijnen in kunt bewaren.
Let op: Je moet de Ouch! Box zelf nog vullen!

pleister 4Het is natuurlijk winter, dus het is koud…en soms valt er sneeuw! Mijn kleine jongen vindt het dan leuk om een sneeuwpop te bouwen, maarja ondanks zijn handschoenen, krijgt hij toch koude handen.

Bij Hippe Pleister verkopen ze handwarmers van Meneertje Kietel en Meneertje Grappig!
De eerste keer activeer je de Meneertje Kietel en Meneertje Grappig handwarmers door het staafje dat erin zit te breken. De handwarmers warmen dan op en blijven in een jaszak ongeveer veertig minuten warm. In de buitenlucht koelen ze wat sneller af. De volgende keer dat je ze gebruikt, kun je ze opwarmen door ze vijf minuten in kokend water te leggen.
De handwarmers zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.