In april 2012 is de webshop Winkel van TaaTaa geopend. De winkel is vernoemd naar de eerste knuffel die is ontworpen: TaaTaa. Al vanaf de start van de winkel zijn ze bezig met het verder uitbreiden van het assortiment.

Achter Winkel van TaaTaa staat het motto: ‘speciaal voor kleintjes’. Het woord speciaal heeft een dubbele betekenis. De producten zijn speciaal ontworpen voor kinderen. Verder streven ze bij Winkel van TaaTaa ernaar, dat het ook echt speciale producten zijn. De filosofie is dat ze kinderen en hun ouders blij willen maken, met kwalitatief goed en leerzaam speelgoed en mooie accessoires: tijdloos en stijlvol. Doel is dat de speelgoedproducten van TaaTaa bijdragen bij het ontwikkelen van de ‘essentiële 5’. Dit zijn de vaardigheden die een rol spelen bij de ontwikkeling van ieder kind, te weten: verstand, taalvaardigheid, emotionele intelligentie, handvaardigheid en creativiteit.”


Gebreide knuffels
TaaTaa en NuhNuh zijn gebreide design knuffels voor baby`s, dreumesen, peuters en kleuters ontworpen door de eigenaars van de Winkel van TaaTaa. De kracht van de knuffels is de eenvoud van de vorm. TaaTaa en NuhNuh zijn leuke en eenvoudige eerste knuffels met felle kleuren, grote ogen en een duidelijke mond.

De knuffels zijn fijn en zacht om vast te houden naar te kijken en mee te spelen.

Het design is gebaseerd op dat van een koppoter. De naam is verzonnen door een baby en elke knuffel heeft een eigen echtheidscertificaat met volgnummer.

Sebra
Sebra is een Deens bedrijf dat is opgericht in 2004 door Mia Dela.
Mia is afgestudeerd als ontwerpster aan de ‘Kolding School of Design’ in 2001.

Sebra Interior heeft moderne design- en innovatieve kleurkeuzes gecombineerd met ouderwetse handwerkmethodieken zoals haken en breien. Veel van de collectie is handgemaakt en vervaardigd met natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Deze materialen zijn aantrekkelijk voor kinderen en vervullen de behoeften van hun ouders aan kwaliteit en creativiteit.

Momenteel heeft Sebra twee designers die elk jaar twee geheel nieuwe collecties ontwerpen en kleur geven.

Sebra is voor de huidige collectie ‘op avontuur’ gegaan in het bos. De ontwerpers hebben geprobeerd een spannende omgeving te creëren met beren, uilen, egels en vogels in retro-stijl.

Kijk nou eens wat een schattige gehaakte mobiel voor boven het bedje van je baby! Is toch heel iets anders dan je normaal gesproken in de winkel tegenkomt?

Er zijn ook nog gehaakte slofjes en muziekdoosjes te koop bij de Winkel van Taataa!

 

 

Te schattig zijn ook de rammelaars die je er kunt vinden. Allemaal leuke diertjes waarmee je kind naar hartenlust kan spelen. Zie bijvoorbeeld deze slakjes-rammelaar, lief toch?

 

Voor haarspeldjes etc. uit eigen aterlier van de Winkel van TaaTaa klik je hier.

Weer genoeg te zien én te bestellen dus in deze fantastische webshop! Ga snel kijken bij de Winkel van TaaTaa!

 

 

(Visited 149 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.