Tijdens één van mijn vele speurtochten op het internet, kwam ik terecht bij Baardwinkel.nl. Ik was namelijk op zoek naar leuke/handige gadgets voor mannen, in verband met Vaderdag! Niet dat jullie denken dat ik mijn baard ineens laat staan ofzo, haha!

Mijn vriend heeft gelukkig geen baard, ik ben er namelijk niet zo’n heel erg grote fan van! Het zou hem ook niet staan denk ik! Vaak kriebelen baarden toch als je een kus geeft of nog erger, ze prikken, waardoor je de rest van de dag met een roodomrande mond loopt! Ik vind trouwens wel dat sommige mannen mét baard er toch een stuk aantrekkelijker uitzien dan zonder baard! Vandaar toch mijn interesse voor deze leuke webshop, waar wellicht een heleboel mensen wél wat aan hebben!

Voor de mannen mét baard, en de vrouwen die iets leuks voor hen zoeken, kun je dus terecht bij Baardwinkel.nl! Je vind daar namelijk alles wat je maar nodig hebt om je baard netjes te houden! Denk bijvoorbeeld aan baardzeep, een baardborstel en baardolie! Je kunt er trouwens voor kiezen om een startset aan te schaffen, is misschien toch wel handig als je de producten niet kent en het toch wilt uitproberen!

Ook voor je snor kun je terecht bij Baardwinkel.nl! Ze verkopen daar bijvoorbeeld hele goede snorrenwax, ziet je snor er tenminste ook netjes uit!

(Visited 829 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.