donsje1De mensen die al een tijdje meelezen, weten wel dat ik in mei dit jaar, tante geworden ben van een nichtje. Het eerste meisje in mijn naaste vriendenkring! Verder hadden we allemaal al een jongen! Daarom ben ik dan ook steeds vaker aan het speuren naar leuke/mooie meisjes producten…en voilà: Donsje.com! Onwijs schattige en vooral mooie schoentjes voor, jawel…kleine meisjes. Na wat mail-contact kregen we een paar Pina Organza Schoentjes opgestuurd om een leuk stukje over te schrijven…here we go!wpid-img-20140804-wa0004.jpg
 
Mijn zus slaakte een kreet van vreugde toen ze de schoentjes uit het zakje haalde! Voordat we trouwens verder gaan….het zakje waarin de schoentjes verpakt zaten was ook al heel mooi! Haar ogen werden groot…ze was op slag verliefd op deze schattige schoentjes voor haar kleine prinsesje!

wpid-img-20140806-wa0007.jpgOndanks de warmte, werden de schoentjes natuurlijk meteen aangetrokken, want we wilden natuurlijk wel eventjes zien hoe ze haar stonden. Eerlijk is eerlijk, het is best even pielen om de schoentjes aan te krijgen bij een eigenwijs meisje van 2,5 maand. Mevrouw hield namelijk haar teentjes krom! Maar goed, de aanhouder wint, dus uiteindelijk had ze toch haar schoentjes aan.

Zelf zat ze ook steeds naar haar voetjes te kijken, hoewel ze natuurlijk nog niet echt door heeft dat het wpid-img-20140806-wa0009.jpgschoenen zijn, die ze aanheeft. Wij daarentegen stonden allebei met grote glimlach en verliefde blikken te kijken naar die kleine voetjes met mooie schoentjes eraan!

De schoentjes zijn flexibel en buigzaam zodat kindjes zich er vrij mee kunnen bewegen. De zachte en soepele leren schoentjes hebben een geruwde anti-slip zool. De mooie organza strikjes die erdoorheen zitten als vetertjes, maken de schoentjes helemaal af!

wpid-img-20140806-wa0012.jpgDe Pina Organza Schoentjes zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

0-6 M is 11 cm ,
6-12 M is 12 cm
12-18 M is 12,5 cm (deze heeft een rubber zooltje)
Neem snel een kijkje bij Donsje.com, je krijgt zeker geen spijt!

(Visited 392 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.