20140608-203806-74286192.jpgDe veteRAAR is een bijzondere veter, voor een bijzondere doelgroep. De veteRAAR richt zich namelijk op kinderen met ADHD, autisme, down-syndroom en/of een verstandelijke beperking. Deze kinderen worden ook wel eens “rare” kinderen genoemd. Niet omdat ze raar zijn, maar gewoon net even iets anders dan anderen. Zo is de naam veteRAAR ook ontstaan. Gewone veters, maar nét even anders! Door de veteRAAR te gebruiken, kunnen de kinderen zelf hun schoenen aantrekken. Dat is niet alleen super gaaf voor de kinderen, maar ook erg fijn voor de ouders/verzorgers/school!

20140608-203427-74067434.jpg

Het in gebruik nemen is makkelijk; oude veters uit de schoenen, nieuwe veters van veteRAAR er in. De uiteinden van de veters door de veter lock’s halen. Aantrekken en indien nodig stukje veter afknippen. Eindclips er op (hierdoor wordt voorkomen dat de veters niet meer uit de lock’s kunnen) en dan…..Klaar!
Voortaan nooit meer veters strikken. Schoen aan, veter aantrekken en klaar ben je.

Wat ook mooi is: van elke verkochte veteRAAR gaat er één (1) Euro naar Kiss it forward; een initiatief van, voor en door ouders en alle betrokkenen om de “awareness” te vergroten voor kinderen die anders zijn. Super initiatief!

De veteRAAR is te koop voor een mooi prijsje, maar er is ook een win-actie gaande op de Facebookpagina van veteRAAR.

Als je namelijk de uitslag goed voorspeld van de WK wedstrijd Spanje-Nederland (wordt gespeeld om 21:00 uur, op 13 juni) maak je kans op deze unieke oranje veteRAAR’s!

20140608-203507-74107825.jpgEr is maar één van beschikbaar! Dus… Waag een gokje en misschien win je die coole oranje veteRAAR’s en anders…bestel je toch mooie veteRAAR’s op de website?

/Marije
 

 

(Visited 140 times, 1 visits today)

One thought on “veteRAAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.