Jaja,de lente is begonnen, dus we kunnen weer lekker naar buiten. HEMA heeft ook dit jaar weer een fantastische collectie buitenspeelgoed. Er zijn o.a. vrolijke luchtbedden, zand- en waterspeelgoed en gezellige buitenspellen.

Luchtbedden en andere opblaasitems
HEMA biedt een uitgebreid assortiment aan luchtbedden in de leukste vormen. Dobber weg op een HEMA opblaashashtag, -hart, -papegaai of citroen. De kleintjes kunnen zich vermaken in het Jip en Janneke badje.

XL Domino
Een domino spel met extra grote houten stenen. Bij het spel moet je om de beurt stenen leggen met dezelfde kleuren tegen elkaar. Degene die het eerst al zijn stenen kwijt is, wint het spel. WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, ivm kleine onderdelen (verstikkingsgevaar).


Lekk
er scheppen
Het is toch heerlijk als kinderen lekker kunnen scheppen en kliederen met zand en water. Er zijn verschillende (strand)setjes verkrijgbaar, waaronder de zandemmerset die je hiernaast ziet. Er is er ook eentje met Takkie erop, van Jip & Janneke, super schattig!

Er is dus wederom een ruim assortiment aan buitenspeelgoed. En het fijne is, het is allemaal heel betaalbaar. Je kunt er o.a. ook nog terecht voor waterpistolen, glitter stoepkrijt, springtouwen etc. Neem snel een kijkje op HEMA.NL.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.