quut4Quut is ontworpen door de designers van Pars Pro Toto uit België. Zij hebben met een frisse blik gekeken naar nieuwe mogelijkheden om thuis of op het strand te spelen met zand en water en hebben het zeefje, de hark, schep en emmer opnieuw uitgevonden.
quut1
Met de Triplet kun je zeven, harken, scheppen en decoreren in zand. Met de Triplet maak je de mooiste zandkastelen, prachtige waterpartijen en de diepste grachten.  Door het handvat kun je water laten lopen en met de waterstraal de mooiste decoraties aanbrengen op je kasteel.
De Triplet is verkrijbaar is het geel, groen, paars en roze.

quut2Waarom kun je niet lekker scheppen met een plastic schep in het harde zand aan de waterlijn?
En waarom is die aan het eind van de dag toch altijd gebroken? Door het unieke ontwerp van de Scoppi (red dot winner) kun je dat nu wel. Stevige dubbele steel en voldoende plek om kracht te zetten met je blote voet.  En in het handvat nog een uitneembare zeef om je gevonden schatten schoon te maken.

Toren bouwen van zand……Met de alto maak je de mooiste torens in een handomdraai! Voor kinderen heerlijk om met zand quut3bezig te zijn en stiekem voor papa’s en mama’s ook! Er schuilt tenslotte in ons allemaal nog wel dat kleine jongetje of meisje toch?!

Je kunt deze leuke producten kopen bij KiwiKids!

(Visited 35 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.