Maya de Bij spel – De Klaproosspel1
Er klinkt vrolijk gelach boven de klaproosweide terwijl Maya de Bij tussen de bloemen door vliegt. Ze heeft zich voorgenomen om vandaag echt vlijtig te zijn en veel gekleurde stuifmeelkorrels te verzamelen, want binnenkort viert de bijenkorf het grote honingfeest. Plots begint het te regenen en wordt het heel erg moeilijk om van bloemblaadje tot bloemblaadje te vliegen. Kunnen jullie Maya helpen en de raten van de bijenkorf met stuifmeelkorrels vullen, voordat de bloemblaadjes het begeven onder het gewicht van de regendruppels? Een tot samenwerking stimulerend spel voor behendige verzamelaars vanaf 4 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

spel2Maya de Bij spel – Go Collecto
De koningin van Zonnesteen bijenkorf heeft een belangrijke brief voor de bijenkoningin van de Stokrooskorf. Ze hebben een veld vol heerlijke nectar ontdekt! Maya de Bij en haar vrienden hebben de opdracht gekregen om deze belangrijke boodschap over te brengen. Een spannende race over berg en dal begint. Wie bezorgd als eerste de brief bij de bijenkoningin? Leeftijd: 3-8 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

Wickie de Viking spel – Wind in de Zeilenspel3
Wickie en de Vikingen zijn met een waardevolle buit in hun drakkar op de terugweg naar Flake, wanneer plotseling Sven de Verschrikkelijke opduikt en ze achtervolgt. Bovendien is de boot van Halvar veel langzamer dan die van Sven! Wickie krijgt echter een goed idee: in de grillige fjord kunnen ze Sven van zich afschudden! Een gevaarlijke onderneming, maar gelukkig heeft Wickie tijdens zijn laatste reis zeekaarten van de fjord getekend. Help Wickie en de sterke mannen om hun drakkar met jullie adem snel door de fjord te loodsen en aan Sven de Verschrikkelijke te ontsnappen! Leeftijd: 4-8 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

spel4Kabouter Plop spel – Kabouterbos
Kabouter Plop en zijn vrienden gingen deze ochtend op stap om een lekkere boswandeling te maken maar nu zijn ze de weg naar hun paddenstoeltjes kwijt! Kan jij ze terug naar huis helpen? Grabbel de juiste kaartjes en maak zelf een pad door het kabouterbos. Wie als eerste terug in zijn eigen paddenstoel is, wint dit spel! Leeftijd: vanaf 4 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

Kabouter Plop spel – Zoekkampioenspel5
Stel de juiste vragen en probeer zo snel mogelijk te weten te komen wie de geheimzinnige kabouter van jouw tegenspeler is! Misschien staat er wel een dier op zijn kaartje! Kan jij ontdekken wat er op het kaartje van jouw tegenspeler staat voor hij dat van jou te weten komt? Leeftijd: 3-7 jaar. Je kunt dit leuke spel o.a. hier bestellen.

WINNEN!
Wij mogen iemand blij maken met één van bovenstaande spellen. Helaas kunnen we van tevoren niet zeggen welk spel dit uiteindelijk wordt. Maar gelukkig zijn het stuk voor stuk echte aanwinsten voor in jouw spelletjeskast!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie inmiddels afgelopen!

(Visited 339 times, 1 visits today)

107 thoughts on “Ontzettend leuke spellen van Studio 100!

  1. Hallo,

   Wickie de Viking en Kabouter Plop zijn de favoriete Helden van mijn zoon Levi van 3 jaar!! Hij zou graag een spel willen winnen, vooral omdat hij begint te stralen zodra hij zijn Helden ziet!!

 1. Wat een leuke spelletjes. Stuk voor stuk helden van mijn dochtertjes, dus ik weet zeker dat elk spel in de smaak zal vallen bij de meiden.

 2. Dit ziet er super uit. Vrolijke kleuren en stevige spelletjes.
  Mijn oudste is 4 en begint het fenomeen gezelschap spelletjes ontdekken. Gelukkig maar want ik (zijn moeder) is ook dol op spelletjes spelen. Dus ik hoop dat we zo’n gaaf spel winnen.

 3. Spelletjes spelen doet mij denken aan mijn eigen jeugd. Tegenwoordig wordt er zo snel naar de tablet o.d. gegrepen, terwijl samen spelletjes doen zorgt voor zo veel gezelligheid! Ik hoop dit mijn kindjes mee te kunnen geven in hun opvoeding!

 4. Leuke spelletjes voor de donkere dagen voor kerst. Gezellig op een zondagmiddag, thee en chocomel erbij en we hebben een leuke middag met elkaar.

 5. Wat een leuke spelletjes ik wil ze graag winnen zodat ik met mijn zoontje gezellige spelletjes avonden heb. Vooral die Maya de Bij en de Plop de kabouterspelletjes zijn heel erg leuk.

 6. Wij laten ons graag verrassen met een van deze leuke spelletjes. Wij zijn een echt spelletjesfamilie vooral op een regenachtige zondag, en hebben nog wel een plekje over in de kast hoor!

 7. Wat een leuke spelletjes! En ook met de lievelingsfiguren van TV van mijn dochtertje en zoontje in de hoofdrol! Wat zouden ze blij zijn als we er eentje winnen 🙂

 8. gelukkig hoef je geen spel aan te geven want ik kan niet kiezen, ze zijn allemaal onwijs mooi! en leuk!
  zou een leuke verassing zijn…. nu afwachten ……

 9. Geeft toch niet, dat jullie niet vooraf kunnen aangeven welk spel er uiteindelijk naar de winnaar gaat? Is alleen maar een leuke verrassing!

 10. Graag doe ik mee. Met deze spellen kunnen onze twee jongste zonen ook makkelijk mee doen.
  En onze oudste vindt spelletjes altijd helemaal gezellig

 11. Mijn dochtertjes zijn dol op Maya de bij en kabouter Plop en houden van spelletjes. Ik vind spelen met ze leuk en belangrijk om sociale vaardigheden te leren zoals op je beurt wachten en je houden aan regels.
  Ik verwacht veel plezier met ze te gaan beleven als we een spel zouden winnen.

 12. Wat zitten er leuke spellen tussen zeg! Gave actie, spelletjes zijn eigenlijk altijd wel goed, iedereen houdt ervan 😀 ik doe graag mee!

 13. Mijn kleine neefje is dol op de programma’s van studio 100.
  Helaas heeft zijn moeder weinig geld en daardoor krijgt hij weinig Sinterklaascadeautjes. Ik vind hem heel erg lief en ik gun hem graag een leuk Studio 100 spel. Hij heeft ook echt de leeftijd hier voor 😉

 14. WOW wat een geweldige mooie Actie!!
  En wat gaaf dat jullie deze geweldige ★DROOMPRIJS★ verloten!
  Zou graag een kansje willen maken voor me dochter, die helemaal weg is van maya de bij en kabouter plop!
  En gelijk een mooi cadeau voor sinterklaas.
  Zie der oogjes nu al glunderen
  LIKE
  FINGERS CROSSED

 15. Mijn oudste kleindochter doet graag spelletjes aan tafel. Vindt ze vast heel fijn om een nieuw spel uit te proberen. Maakt niet uit wat het is, als het maar gezellig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.