sr2012
De Kraamvogel in actie voor 3FM Serious Request 2012 –

Het Glazenhuis in Enschede voor Babysterfte

Kinderen spelen voor kinderen in Noord-Holland

16 december – vanaf 10:00 uur – De Holle Bolle Boom benefiet speelochtend

3FM Serious Request komt dit jaar op voor babysterfte. Miljoenen baby’s hebben wereldwijd onze hulp hard nodig om te overleven. Een stille ramp die elk jaar maar liefst 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

In Nederland is kraamzorg gelukkig wel goed geregeld. Iedereen heeft recht op verloskundige hulp en kraamzorg maar helaas is dat elders in de wereld vaak niet het geval. Omdat De Kraamvogel als de grootste kraamzorgorganisatie in Nederland dagelijks maatschappelijk betrokken is bij kraamzorg, steunt zij de Serious Request-actie dit jaar voor babysterfte van harte. De Kraamvogel Regio Noord-Holland organiseert daarom op 16 december een benefiet speelochtend in speelparadijs De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn onder het motto ”kinderen spelen voor kinderen”. logo_holle_bolle_boom

Activiteiten De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn
De speelochtend “Kinderen spelen voor kinderen” staat in het teken van Serious Request 2012 en is bedoeld om  zoveel mogelijk geld op de halen voor het goede doel. Een deel van het entreegeld gaat rechtstreeks naar Serious Request. Daarnaast zijn er een tal van leuke activiteiten voor jong en oud en zijn er marktkraampjes aanwezig met o.a. kinderkleding, speelgoed, lekkers en veel mooie producten. Van elk verkocht product gaat een deel naar Serious Request 2012. Daarnaast kunnen de aanwezige kinderen gratis op de foto met de De Kraamvogel mascotte Bobbi en/of Koning Pa-Radijs. Tevens kan, tegen een kleine vergoeding, de foto vast worden gelegd op canvas. Speciaal voor alle Bobbi fans zijn er ook boekjes te koop die men kan laten signeren door Monica Maas, de illustrator van Bobbi. Natuurlijk gaat ook een deel van deze opbrengsten naar Serious Request.

Kortom: beleef een leuke ochtend en steun tevens Serious Request 2012 met de “kinderen spelen voor kinderen” actie van De Kraamvogel in speelparadijs De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn. Samen op de bres voor Serious Request 2012!

De samenwerkingspartners die deze actie mogelijk maken zijn:
De Holle Bolle Boom, Uitgeverij Kluitman, BrievenbusDroom, Cissysart, Hartjesfabriek, Joepie de Poepie, Karin Zuurbier fotografie, Kleine Doerak, Jenny Tupperware, Baby Krib, Geboortecentrum Gemini, Berteld Kok stoelmassage en Zigzag Zorg.

Datum: 16 december
Tijdstip: 10:00 – 13:30 uur
Locatie: De Holle Bolle Boom, Bongerdlaan 3, Tuitjenhorn (www.hollebolleboom.nl)

Over De Kraamvogel dekraamvogel.nl
De Kraamvogel is expert op gebied van zwangerschap, geboorte en kraamtijd.
Als grootste kraamzorgorganisatie in Nederland levert zij kraamzorg aan 22.000 gezinnen per jaar in Midden– en Noord- Nederland. De Kraamvogel streeft ernaar om moeder en kind de best mogelijke start te geven. http://www.dekraamvogel.nl.

(Visited 69 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.