We kunnen allemaal weer sparen voor korting op de leukste dagjes uit. Eigenlijk heb ik er nooit eerder aan meegedaan, maar nadat ik me er eventjes in verdiept hebt, zie ik in dat het toch best wel een hele leuke actie is! Het voorjaar is in aantocht en dat is bij uitstek de periode om er lekker samen op uit te gaan. 

Ga gezellig op pad met het hele gezin, romantisch met zijn tweeën of met een groep vrienden. Je kunt bijvoorbeeld naar pretpark Julianatoren, Madurodam of het Spoorwegmuseum. Gelukkig valt er bij Jumbo ook in 2018 weer volop te kiezen voor jong én oud. Nieuw dit jaar zijn theatervoorstellingen voor het hele gezin, zoals De Kleine Zeemeermin De Musical of Fien en Teun. In 2017 werden Burgers’ Zoo, Diergaarde Blijdorp, Dierenpark Amersfoort en de Apenheul (gedeelde 3e plaats) het meest bezocht door Jumbo klanten. Phantasialand voert de lijst met meest aanbevolen parken aan.

Kortingsmunten
Je krijgt als Jumbo klant van woensdag 14 maart tot en met dinsdag 1 mei bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een speciale Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van €2,50. Daarmee spaar je voor korting op een leuk dagje uit. Dit kan oplopen tot €25 korting per entreekaartje. Het verzilveren van de kortingsmunten kan tot en met 6 januari 2019 via Jumbo.com/dagjeuit.

Kleurwedstrijd
Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Jumbo weer een Dagje Uit kleurwedstrijd. Kinderen kunnen de Dagje Uit kleurplaat ophalen bij de winkel of downloaden via Jumbo.com/dagjeuit. De mooist ingekleurde tekening van Nederland wordt beloond met een speciaal Gouden Ticket. Daarmee krijgt de winnaar of winnares samen met zijn of haar hele gezin een jaar lang toegang tot alle deelnemende parken. Naast deze landelijke hoofdprijs is er ook in elke Jumbo winkel een winnaar. Deze lokale kunstenaar wint voor zijn of haar hele gezin entreekaarten voor een Dagje Uit.

Waar gaan jullie binnenkort met korting naartoe?

(Visited 77 times, 1 visits today)

One thought on “Jumbo klanten kunnen weer sparen voor korting op ruim 70 dagjes uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.