Ik zet de 10 leukste vakantieboeken voor kids op een rijtje. Want ook tijdens de vakantie is het leuk om zo nu en dan eventjes wat voor jezelf te doen! 

#1 Donald Duck Vakantieboek
Naast dat je in het Donald Duck Vakantieboek uiteraard een heleboel strips kunt vinden, staan er ook leuke puzzels in. Je hoeft je dus, ook op een regenachtige dag, of als je uitpuft in de schaduw zeker weten niet te vervelen! 

#2 Tina Vakantieboek
Stoere meiden kunnen ook tijdens de vakantie op avontuur met hun favoriete stripvriendinnen! Verder ontdek je hoe je zelf een tropisch tuinfeest organiseert en valt er ook nog iet leuks te knutselen. Nog leuker: doe mee aan de zomerse schrijfwedstrijd! 

#3 Zo Zit Dat Vakantieboek
Ontdek welke bijzondere insecten er op de wereld leven, lees alles over het menselijk lichaam, test je kennis over vieze dingen, games en sterren en kom erachter hoe je overleeft op de extreemste plekken op aarde. Verder staat dit leuke vakantieboek ook nog propvol met de leukste strips, kattenkwaad, spelletjes en moppen. 

#4 Wild van Freek Vakantieboek
Welk dier heeft roze poep? Wie plast er over zijn handen om de vrouwtjes te versieren? En wie eet er kots? Dit boek staat vol met stinkende weetjes, vieze puzzels en smerige dieren gewoontes. Zet dus snel een knijper op je neus en duik in de wereld van slijm, kots en drollen! 

#5 Bobo Vakantieboek
Dit zomerboek van Bobo staat boordevol leuke puzzels, vrolijke voorleesverhalen en mooie kleurplaten. In bed, aan de tafel, op het strand of op de achterbank in de auto. Pak snel de potloden en begin. Met het Bobo zomerboek heeft je kind urenlang speel, lees en kleur plezier. Speciaal voor kleuters! 

#6 Voetbal International Kids Vakantie Doeboek
Deze nieuwe uitgave van het VI Kids Vakantieboek staat garant voor uren lees-, kijk- en puzzelplezier. Wie wint straks het WK voetbal in Rusland? Heel veel leuke tips en trucs voor op het strand, zwembad en camping. En natuurlijk ook weer volop moppen, tests, quizzen, foto strips, puzzels en weetjes. 

#7 Ducktales Vakantieboek
Het is een wervelstorm bij de familie Duck! Overal schuilt het avontuur. Zoals in de tempel van Montepluimvee, waar oom Dagobert, Donald en Dumbella een gouden kip ontdekken… die maar blijft groeien! En ook in Londen, waar Webby een boevenbende op het spoor is. Of toch niet? In het geldpakhuis zorgt de Steen der Waarheid voor de nodige problemen. En als je de munt van de Dromendraak in je bezit hebt, ben je zelfs in je dromen niet veilig. Daar kunnen Kwik, Kwek en Kwak over meepraten en jij straks ook…

#8 Disney Vakantieboek
In dit vakantieboek gaat Dory op zoek naar haar ouders, Bliksem McQueen uit Cars wordt achtervolgd door een griezelige monstertruck en Anna en Elsa spelen met Olaf. Speel, kleur en puzzel maar mee! 

#9 National Geographic Junior Vakantieboek
Wil jij verbaasd worden door spectaculaire dieren? Dan heb je het juiste boek in handen. Het staat bomvol dieren die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Omdat ze extreem dom, gemeen, giftig, sloom of sterk zijn. Of omdat ze er smerige gewoontes op na houden. En nog veel meer! 

#10 Okki Vakantieboek
Dit zomerboek staat vol met leuke puzzels. Leest je kind liever over verschillende landen? Dat kan natuurlijk ook! Of maak de testen. Neem dit boek mee op vakantie of maak de puzzels lekker thuis. 

(Visited 443 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.