sesamstraat1Van 10 december t/m 4 januari kan iedereen kerst vieren met de bewoners van de beroemdste straat van Nederland.
In de voorstelling Kerst in Sesamstraat kan jong en oud meezingen en meedansen met leuke bekende en nieuwe liedjes van Tjeerd P. Oosterhuis. Sjoerd Kuyper, die dit jaar zijn 40-jarig jubileum als schrijver viert, schrijft het script. Albert Jan van Rees en Carolien Canters regisseren de voorstelling. Laatstgenoemde is tevens verantwoordelijk voor de choreografie.
De voorstelling is slechts vier weken in Nederland te zien. De kaartverkoop is in alle theaters gestart.

Kerst in Sesamstraat

Kerst vier je samen. Kerst brengt mensen bijeen, ook in de beroemdste straat van de wereld. In een sfeervol decor zingen de Sesamstraatbewoners samen met Doedoe (Melissa Drost) kerstliedjes en kan iedereen meezingen en meedansen met leuke bekende én nieuwe liedjes van Sesamstraat Theater. Laat je ontroeren en geniet met de hele familie (2+) van Kerst in Sesamstraat!
Na afloop van de voorstelling kan iedereen in de foyer op de foto met Bert, Ernie, Tommie en Elmo.

Producent Mark van Ierssel: “Generaties zijn opgegroeid met Sesamstraat. Dat maakt deze kerstvoorstelling uitermate geschikt voor hele families die met elkaar een bijzondere middag willen beleven.”

Sesamstraat wordt al meer dan 40 jaar in ruim 130 landen en in meer dan 25 verschillende internationale versies uitgezonden. In 1976 begon de NOS (nu NTR) met het uitzenden van Sesamstraat in Nederland. Naast de internationale figuren zoals Bert, Ernie en Elmo zijn er speciale figuren door de Nederlandse Sesamstraat ontwikkeld: Pino, Tommie, Ieniemienie en sinds 2003 het babyvarkentje Purk.
Mark van Ierssel bracht onder de vlag van Sesamstraat Theater in 2010/2011 Het mooiste van Sesamstraat en van 2012 t/m 2014 Elmo is jarig! naar de Nederlandse theaters.

Meer informatie over de voorstelling en de speellijst zijn te vinden op www.sesamstraattheater.nl.

Sjoerd Kuyper – boeken en filmscenario’s: o.a. Het zakmes, Robin en God, De rode zwaan, Mijn opa de bankrover – musicals: De Scheepsjongens van Bontekoe, Turks Fruit, Dromen zijn bedrog – prijzen: o.a. Theo Thijssenprijs (2012), Emmy Award, twee keer John Kraaijkamp Musical Award, vijf keer Zilveren Griffel, Gouden Griffel
Tjeerd Oosterhuis – composities en producties: o.a. Total Touch, musical De gebroeders Leeuwenhart, Ralf, Junior Eurovisie Songfestival, The Voice of Holland
Albert Jan van Rees – regie: o.a. Klokhuis, Draadstaal, Daar Vliegende Panters, Shouf Shouf, Sneeuwwitje van Oranje, Toren C, De Dino show, Overspel
Carolien Canters – choreografie: o.a. Amandla! Mandela, The Wild Party, Circus Boemtata, The Soul&Disco Brothers, Spion van Oranje, diverse videoclips en tv-commercials

Winnen!
Wij mogen 1×4 vrijkaartjes weggeven voor deze enorm leuke voorstelling! Laat een reactie achter op dit bericht, voorzien van je voor- en achternaam. Zet daar ook meteen in naar welke voorstelling je gaat als je wint (datum+locatie).
Wij maken de winnaar bekend op 1 november 2014!

(Visited 207 times, 1 visits today)

66 thoughts on “Vier feest bij “Kerst in Sesamstraat”

 1. Dan zou ik dolgraag met mijn zoontje Kane, opa & oma de voorstelling van 29 december om 13.15 in het DeLaMar theater te Amsterdam willen bijwonen.
  Dit is nog eens een prachtig kerstcadeau <3

 2. Wat een superleuke actie! Als ik win zou ik zaterdag 13 december in Rotterdam gaan. Yenna is dol op Sesamstraat en kijkt het liefst de hele dag 🙂

 3. Wat zou ik graag met mijn gezinnetje naar deze voorstelling gaan. Sesamstraat wordt hier iedere avond gekeken, DVD’s, speelgoed en knuffels in overvloed, maar een theatervoorstelling zou het einde zijn. Die in Eindhoven op 14 december zou het beste uitkomen. Ik duim heeeeel hard.

 4. Dat zou ik super graag doen met mijn dochtertje Fleur van 3 jaar en dan de voorstelling van 13 december in Rotterdam 16.00 uur.

 5. Wat zal het leuk zijn om met zn vieren te kunnen gaan kijken naar onze vriendjes uit Sesamstraat. Wij zouden graag 4 januari gaan in Leiden.

 6. Wat leuk zou het zijn als wij op zaterdag 13 december in Rotterdam (Zuidplein Theater) naar de voorstelling zouden mogen. Ik zou mijn zoontje en 2 oppaskindjes (ik ben gastouder) meenemen. Leuk met de trein en metro erheen vanaf Gouda.

 7. Heel graag winnen wij kaarten voor de 13de in Theatre Zuidplein Rotterdam, mijn lieve zoontje Billy zou het geweldig vinden om zijn sesamstraat vrienden in het echt te zien!

 8. poehee… wat zouden wij graag naar deze leuke voorstelling gaan met onze boy’s 10 December is onze zoon jarig. Zou een leuk cadeau zijn. Wij zouden graag naar zo 14 dec 2014 14:00 Eindhoven Parktheater gaan.

 9. Wat leuk zo’n Sesamstraat kerstvoorstelling! Ik zou graag met mijn zoon Daan (3,5) en een van zijn vriendjes of vriendinnetjes met zijn/haar moeder gaan. 13 december in Rotterdam komt ons goed uit. Wie weet krijgt hij de kaartjes wel van Sinterklaas 😉

 10. IK zou hier graag op vr 26 dec 2014 14:30 Apeldoorn Schouwburg Orpheus samen met mijn zoontje en mijn vriend er heen willen gaan zou ons eerste kerst uitje zijn. Wat heel erg mooi en leuk zal zijn voor ons gezinnetje.

 11. Wij hoeven niet zo nodig met Kerst ver weg op vakantie hoor! Juist zo’n gezellig uitje als dit geeft sfeer en wat zal ons dochtertje haar oogjes uit kijken.Op 23 december in Heerhugowaard om 14.00 zou fantastisch zijn! En wij genieten er ook van, daar zijn we mee opgegroeid.

 12. Beste kado ooit! Met mijn dochtertje jill van 4 jaar samen wegdromen lijkt mij heerlijk zijn wij zeker aan toe. Datum is niet belangrijk en lokatie voorkeur in noord-brabant maar als wij winnen passen wij ons aan, wil wel reizen voor zo’n top uitje!

 13. Leuk sint cadeau wordt het dan, aangezien ik dan graag zatredag 13 december wil om 13.30 in Rotterdam. Mogen zijn elmo en koekiemonsterknuffels dan ook mee? Onafscheidelijk zijn die 3 namelijk.

 14. Wij zouden graag in Breda van Sesamstraat willen genieten, dus deze kans laten we niet schieten. Het zou toch fantastisch zijn als we rond kerst bij onze Sesamstraat-vrienden mogen komen. Daar kunnen onze zoontjes tot nu toe alleen nog maar van dromen. Heerlijk dansen en zingen, hopelijk gaan we op 10 december genieten van al deze dingen. Plezier beleven met Bert, Ernie, Tommy en Elmo, het wordt reuze gezellig bij deze kerst-show !!

 15. Dit lijkt me geweldig, zou zeker een van de opa en oma’s meenemen met ons! Ik doe graag mee voor de locatie in amsterdam voor 29 december. Gezellig dagje uit zo met kerst 🙂

 16. Wauw! Wat een geweldig cadeau voor de feestdagen! Onze voorkeur gaat uit naar zondag 28 december in Nijmegen of zondag 14 december in Eindhoven.

 17. Graag zouden wij om 16uur naar Sneek gaan. (Maar 13.30uur is ook leuk natuurlijk) Geweldig om met deze vriendjes in de kerststemming te komen! Wat een grote namen hebben er meegewerkt aan deze voorstelling, wij zijn erg benieuwd!

 18. Dat is leuk op 29 december in Amsterdam. Mijn 3 kids vinden Sesamstraat echt geweldig en zijn ook naar Elmo is jarig geweest. De CD staat dagelijks op

 19. Wat is er nog mooier dan in de gezellige decembermaand samen te genieten van zo’n mooie voorstelling diegene die je lief hebt. Wat zouden de kids hiervan genieten!! EN daar gaat het toch om!! Graag de voorstelling in eindhoven.

 20. Wat zou het leuk zijn als mijn dochter Tess met haar beste vriendje/ neefje Emir hier naar toe kan gaan! Graag naar de voorstelling op 13 december in Rotterdam. De tijd maakt niet uit 🙂 !

 21. weet nog goed dat ik fris gewassen en tandjes gepoetst in mijn pyjama keek naar de avonturen tommie, ieniemienie en Pino en nu heb ik twee prachtige meisjes die voor de buis zitten net als ik,We zagen laatst stukjes uit de voorstelling op tv en de meiden waren dol enthousiast en ik hoop daarom hun blij te kunnen maken met deze kaartjes!

 22. Super leuke actie weer! Ik zou graag za 03 jan 2015 om 14:00 naar theater De Lampegiet in Veenendaal willen gaan… Dat wordt een super leuke start van het nieuwe jaar!

 23. Isabel en Ruben zouden maar wat graag 13 december naar Rotterdam reizen om alle Sesamstraatvrienden in actie te zien in kerstsfeer! Voor hen maak ik graag kans op kaartjes! Onze duimen draaien! Hartelijke groet, Nathalie van Oorschot

 24. Leuk om samen met mijn dochter van 3 te gaan. Een moeder-dochterdagje. Komt er weinig van omdat haar broertje van 1 een ernstige afweerstoornis heeft en vaak ziek is en vaak naar het ziekenhuis moet. Ze is nu 1 keer naar het theater geweest en verteld er nog graag over; heeft grote indruk gemaakt. Ik hoop dat ik win, want lijkt me super; ik ga voor: parktheater eindhoven in december.

 25. Wat leuk! Kerst in Sesamstraat! Dat zou mijn zoontje Lars geweldig vinden! Het liefst zou ik op 26 december in Apeldoorn naar de voorstelling gaan kijken.

 26. Onz zoontje Mike zou dolgraag met buurjongetje en vriendje Quint en de beide mama’s willen gaan in … Veenendaal … Duimen maar :).

 27. Als ik het geluk heb om te winnen dan zou ik graag met mijn gezin naar de voorstelling gaan op zondag 21 december in Bloemendaal! Dani, onze dochter is onlangs 3 geworden en door ziekte van haar mama heeft ze al veel leuke dingen gemist… 2013 is wat m’n gezondheid betreft een echt ongeluksjaar geweest met 3 operaties, de diagnose kanker, geen tweede kind, 6 chemokuren enz. Als ik daar nu, een jaar later op terug kijk ben ik blij dat ik dit rotjaar achter de rug heb en ik zie de toekomst met een positieve blik tegemoet! Ik leef om te leven en niet om te werken

 28. Lieve mensen,
  Met mijn kleindochtertje -een groot fan van Sesamstraat -zou ik heel graag naar de voorstelling in Eindhoven gaan op 14 december. Zij krijgt begin december een broertje en heeft dan vast wat extra aandacht nodig en wat zou deze voorstelling haar veel zelfvertrouwen geven. Een broertje in de wieg-een mama die veel moet rusten (krijgt keizersnede) en zij mag dan naar een echt theater en het allerleukste is dat ze ook nog de volgende dag jarig is. Zomaar geluk.

 29. Het lijkt me heel leuk om hier met ons gezin heen te gaan. Nu we 3 kinderen hebben, waarvan de jongste nog geen jaar is, schiet theaterbezoek er al snel bij in. Met deze kaartjes is het een goede reden om mijntje (0 jaar) bij opa en oma te “droppen” en samen met onze dochter Fiene (4) en zoon Ties (3) deze superleuke voorstelling te bezoeken. Ik ben ervan overtuigd dat we dan twee superblije kinderen hebben!

 30. SESAMSTRAAT wij schuiven graag aan en laten hiervoor ons speelgoed staan. Samen met Maarten en Linde wilt deze mama mee verwonderd worden door de vele vrienden in de leukste straat van Nederland. Omdat we het dichtste bij Breda wonen houden we met veel hoop 10december vrij.

 31. Ow dat is gaaf! Mijn dochtertje is bijna 3 en is gek op Sesamstraat! Lijkt me een geweldig uitje voor haar! (en stiekem vind mama Sesamstraat ook leuk !) Mocht ik winnen dan zou ik graag zaterdag 3 januari naar Veenendaal gaan!

 32. Heel graag zou ik op zaterdag 13 december de voorstelling in Rotterdam bezoeken. Een sfeervolle, vrolijke show om mijn eigen lieve kleine sterren van 2 en 3 jaar te laten stralen en zo alvast in de kerststemming te komen! Laat je speelgoed staan, schuif gezellig aan.

 33. wat zou ik hier ontzettend graag met onze twee meiden heen willen
  wat zal dat een heuse belevenis zijn voor hun!
  als het kan zou 13 december om 16.00 uur in theater zuidplein een perfecte datum zijn!
  wij gaan hier met 8 duimpjes heel hard duimen 🙂

  Groetjes Emily, Rosalie, papa en mama Koekkoek

 34. Sesamstraat… wij vieren kerst met Sesamstraat.
  Zoonlief zou het geweldig vinden om Pino te zien want die is echt wel heel groot. Ons meisje is dan weer helemaal dol op Purk. Deze mama die kijkt alvast uit naar de glunderende koppies van de kinderen en haar eigen kindertijd waar we met plezier ons speelgoed lieten staan voor Sesamstraat.
  Als we mogen kiezen dan zouden we graag in Breda gaan kijken.

 35. Ja! Fantastisch om met de kinderen naar toe te gaan en natuurlijk ook nog wat jeugdsentiment voor de ouders {;-) Wij zouden, als het lot ons gunstig gezind is, graag naar 1 van de voorstellingen in Amsterdam gaan.

 36. Goedemorgen,

  Mooie actie! Onze kleinkinderen zijn 4 en bijna 6 dus perfecte leeftijden en het zou hun eerste bezoek aan een theater zijn. Ze wonen in Amsterdam zodat een bezoek daar het handigste is, de dag en het tijdstip maakt niet uit.

 37. Heel graag! Dat zou m’n dochter (3 jaar) echt te gek vinden! Ze is dol op Sesamstraat. En wij ook. 😉 Onze voorkeur heeft Veenendaal, op 3/1. I.v.m. slaapje om 16.00u.

 38. Goedemorgen Kiddowz,

  Wij maken ook graag kans en wel voor de show in Amsterdam op maandag 29 dec 2014 om 15:15.

  Goed weekend,

  Pascal

 39. Dat zou een mooi cadeau zijn! mijn dochtertje is gek op sesamstraat en vooral op Elmo!
  Samen met haar grote zus zou ze graag naar de voorstelling gaan!
  de voorstelling van 29 december om 13.15 in het DeLaMar theater te Amsterdam …dat zou helemaal te gek zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.