Is het voor jou niet heel gemakkelijk om te onderhandelen over tarieven met (potentiële) opdrachtgevers? Heb je geen zin in alle administratieve zaken zoals het sturen van facturen (of het erachteraan zitten als deze niet op tijd worden voldaan)? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Al een aan mag ik voor een aantal bloggers (waaronder ook een hele grote Nederlandse mama-blog) de opdrachten regelen. Misschien kan ik voor jou ook wel iets betekenen!

Wanneer kun je je aanmelden?

Je kunt je bij mij aanmelden als je minimaal 5k unieke bezoekers per maand hebt. De ervaring leert dat je vanaf deze aantallen interessant wordt voor bedrijven om mee samen te werken, indien je er een financiële vergoeding eraan over wilt houden. Verder is het belangrijk dat je een KVK nummer en een BTW nummer hebt. Zonder deze twee nummers kan ik je helaas niet verder helpen.

NB: Indien er uit een samenwerking een barter-deal rolt, dan zet ik het contact weer naar jou door. Je kunt dan zelf afspraken hierover maken.

Om je aan te melden stuur je de volgende gegevens naar [email protected];

 • NAW-gegevens
 • Je KVK- en BTW-nummer
 • Website-URL
 • Je DA/PA
 • Aantal unieke bezoekers p/m  (graag met Google Analytics print screen van vorige maand)
 • Welk tarief vraag je doorgaans zelf voor een opdracht en tot hoe laag wil je maximaal zakken? Vergeet niet dat ik commissie reken voor het onderhandelen (25% van het totaalbedrag)
 • Wat is er mogelijk? Advertorials? Gastblogs? Links binnen bestaande content?
 • Welke onderwerpen wil jij absoluut geen podium bieden op jouw website?

Kosten?

Inschrijven kost je niets! Ik reken wel 25% commissie van het totaalbedrag wat ik onderhandel voor een opdracht. Hoe beter ik voor je kan onderhandelen, hoe meer we er allebei aan over houden. Draait het contact wat ik heb gelegd nergens op uit, dan hebben we dus beiden niets. Ook het sturen van de facturen en het achter bedrijven die niet betalen aanzitten, zit inbegrepen in de service die ik aanbied.

Je hoeft mij geen factuur te sturen. Direct na het uitbetalen stuur ik je een creditfactuur, die je kunt gebruiken voor je eigen administratie.

NB: Ik betaal je uit zodra de opdrachtgever heeft uitbetaald. Hierbij geldt dat ik een betaaltermijn van maximaal 45 dagen hanteer.

Wat kan ik voor je doen?

 • Jij stuurt de mails met samenwerkingsverzoeken aan mij door
  Ik ga aan de slag en neem contact op met deze (potentiële) opdrachtgevers. Om transparant te blijven, neem ik je altijd mee in de cc.
 • Ik neem jou mee in een offerte naar opdrachtgevers
  Ik werk soms samen met een aantal (kleinere) linkbuildingbureaus, die op zoek zijn naar blogplaatsingen. Helaas kan ik je geen garanties geven dat dit met regelmaat aan de orde is. Uiteraard meld ik me als er iets interessant voorbij komt, waar ik je in mee kan nemen.
 • Linkbuilding mails
  Het komt heel vaak voor dat hier niets uit komt, maar uiteraard wil ik het wel voor je proberen. Minimaal aantal unieke bezoekers per maand 25k, anders liever niet doorsturen. Ik overleg overigens graag veel en vaak, omdat ik wil dat we beiden het beste eruit kunnen halen.

Referenties

Fleur Veldkamp – Mamasliefste.nl
Sinds enige tijd maak ik gebruik van de acquisitie blog service van Amanda. Vanaf het begin af aan is Amanda zeer duidelijk in haar communicatie naar mij en de opdrachtgevers. Ze reageert altijd heel snel op berichtjes en gaat er direct mee aan de slag. Hierdoor kan ik mij meer op de andere zaken rondom mijn blog Mamasliefste.nl focussen en krijg ik leuke en interessante opdrachten via haar binnen. Ik ben zeer blij met onze samenwerking

Joyce van den Eijnden – Mamakletst.nl
Sinds begin 2019 verzorgt Amanda de acquisitie voor mijn blog MamaKletst.nl. Dit doet zij op zeer professionele wijze. De communicatie verloopt netjes en vooral heel snel. Het zorgt er bij mij voor dat ik meer aandacht kan besteden aan mijn werk in loondienst en de studie die ik volg. De onderhandelde bedragen zijn goed en de uitbetaling volgt in de meeste gevallen zeer snel. Ik kan Amanda dus van harte aanbevelen.

Linda van Aken – Mamaliefde.nl
Gedurende een jaar werk ik voor Mamaliefde.nl samen met Amanda en dat bevalt me erg goed. Ze pakt alle mailtjes op die ik doorstuur en neemt de onderhandelingen uit handen. Ze weet daar als tussenpersoon vaak betere deals uit te scoren voor eenmalig of meerdere keren, dan als ik het zelf zou doen. Wat haar super maakt is dat ze erg fijn in de communicatie; ze overlegt altijd en laagdrempelig. Ook als een bedrijf minder budget heeft of ik dan wel wil samenwerken en waarschuwt als het om een soort samenwerking gaat die op mijn no go list staat. Ze heeft ook goed haar administratie op orde en mocht er een opdracht tussendoor glippen helpt ze me te herinneren. Heel fijn ook dat ze de facturen verstuurt en er achteraan zit dat er betaald wordt. Zo neemt ze een deel van het werk uit handen en ik me kan richten op waar ik goed in ben / leuk vind om te doen.

Miriam Goudsmit – MeervanMir.eu
Sinds een jaar vraag ik Amanda om mailtjes voor mij op te pakken voor MeervanMir.eu. Het scheelt mij zoveel tijd en ik weet zeker dat het goed afgehandeld wordt. Haar wijze van communiceren met mij en met de opdrachtgevers is zeer prettig. Haar resultaten zeggen wat dat betreft ook al genoeg. Voor beide partijen (opdrachtgevers en influencers) kan ik haar van harte aanbevelen.

Linda Venrooij – Go-or-no-go.nl
Ik maak gebruik van Amanda’s acquisitie blog service voor mijn blog go-or-no-go.nl en dat bevalt erg goed. De communicatie is erg fijn: Amanda reageert altijd erg snel en wanneer ze een opdracht beschikbaar heeft, geeft ze duidelijk aan wat het tarief is en welke voorwaarden er eventueel van toepassing zijn. De korte lijntjes, heldere en snelle communicatie en het feit dat ik me niet bezig hoef te houden met klanten en onderhandelingen maakt dat ik erg tevreden ben over onze samenwerking.

Rob van Laere – Papablogger.nl
De hulp van Amanda is geweldig! Als een soort impresario voor bloggers zorgt ze dat ik leuke opdrachten binnenkrijg voor mijn blog Papablogger.nl, tegen een goede prijs. Ik ben geen tijd meer kwijt aan onderhandelen of achter facturen aanzitten. Ideaal voor als je zoals ik te weinig uren in een dag hebt zitten.

Maarten Fest – Papaswereld.nl
Voor www.papaswereld.nl weet Amanda niet alleen leuke opdrachten binnen te halen, maar is ze ook een veelwetende vraagbaak. Ze weet precies welk PR bureau wat doet en stuurt leuke en relevante persberichten door. Grote kracht is dat ze precies weet wat bij mijn website past. Door direct contact kent ze de site haast door en door en ziet zowel de sterke als zwakke punten. Een samenwerking die wat mij betreft heel lang stand mag houden.

Sandra Turel – Mamaplaneet.nl
Ik maak nu een jaar gebruik van Amanda haar acquisitie blogservice en ben laaiend enthousiast over deze bezige bij. Een echte communicatie topper met een hart van goud. Ze weet de leukste samenwerkingen te regelen voor Mamaplaneet.nl en neemt veel werk uit handen door onder andere het factureren op zich te nemen.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock