Omdat KiDDoWz in de afgelopen jaren een behoorlijke groei heeft doorgemaakt, kan ik helaas niet meer alles in mijn eentje blijven doen. Wil je graag bloggen, maar is een eigen website nog een stapje te ver, dan ben je hier aan het goede adres! Ook als je wel al een blog hebt en graag eens voor iemand anders wilt schrijven, ben je welkom! Ik ben namelijk op zoek naar gastbloggers! Let wel op: alles is op vrijwillige basis!

Eenmalige gastblog

Ben je zelf blogger en wil je graag een link naar je eigen website op KiDDoWz.net plaatsen? Wellicht is het dan een idee om een eenmalige gastblog aan te leveren. Zolang het onderwerp van jouw blog interessant is voor mijn doelgroep (kinderen en hun ouders/grootouders), zijn alle onderwerpen mogelijk. Wel overleggen we natuurlijk eventjes van tevoren om te voorkomen dat er bijvoorbeeld eenzelfde artikel al online staat.

Structurele gastblogger

Wil je regelmatig schrijven voor KiDDoWz.net? Ook hiervoor bespreken we welke onderwerpen er worden aangesneden. Wil je inderdaad structureel gaan bloggen, dan verwacht ik wel minimaal 1x per 2 weken een artikel van je.

Mijn verwachtingen

Ik heb een aantal verwachtingen van mijn gastbloggers;

  • Een artikel moet een waardevolle bijdrage leveren aan KiDDoWz.net Informatieve artikelen genieten de voorkeur. Ik schrijf nooit heel persoonlijk en dit is wat mij betreft ook niet nodig.
  • Je houdt je aan het afgesproken aantal artikelen. Een eenmalige gastblog is eenmalig, maar wanneer je een structurele gastblogger bent, lever je tenminste 1 keer per 2 weken een gastblog aan. De onderwerpen gaan in overleg.
  • De artikelen bevatten minimaal 800 woorden en worden opgedeeld met logische tussenkopjes. Beeldmateriaal zoek ik altijd zelf uit (beeldbank).
  • De artikelen moeten uniek zijn en mogen niet worden overgenomen of dubbel geplaatst worden op andere websites.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Als je een eigen website hebt, mag je een link plaatsen in (of onderaan) je blogs.
  • Als ik een uitnodiging krijg voor een event of bijvoorbeeld een product mag testen waar ik zelf geen tijd voor heb (of wat niet passend is), zal ik dit altijd eerst uitzetten onder de vaste gastbloggers. Eventuele goodiebags die je tijdens een event krijgt, mag je natuurlijk altijd zelf houden.
  • Alle artikelen worden gedeeld op Facebook!

Gastbloggen voor KiDDoWz.net?

Ben je na het lezen van al het bovenstaande enthousiast en wil je graag bloggen voor KiDDoWz.net? Stuur dan een mailtje naar kiddowzblog@gmail.com. Vergeet niet om de link naar je blog of een eerder geschreven artikel mee te sturen, zodat ik kan zien hoe jouw schrijfstijl is.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock