Amanda Gout
Mijn naam is Amanda, 33 jaar en mama van 2 mooie jongens (2009 & 2016). Samen met hen én mijn vriend, woon ik in het Gooi.

In november 2012 ben ik begonnen met bloggen. Al snel had ik de smaak te pakken en begon ik mijn netwerk een beetje verder uit te breiden.

Regelmatig werken wij samen met bedrijven zoals bijvoorbeeld Disney, Studio 100, Mepal en ook zijn er verschillende blogs waar wij regelmatig mee samenwerken.

Door de groei van KiDDoWz is het niet meer haalbaar om het allemaal alleen te doen. Gelukkig heb ik een toppertje (Annemarel) die het leuk vindt om vrijwillig mee te schrijven!

Ik ben te bereiken op kiddowzblog@gmail.com

Privacyverklaring KiDDoWz.net

Annemarel
Hi! Ik ben Annemarel, geboren in 1980 en woonachtig in het mooie Twente. Samen met mijn man, heb ik een dochter (2011) en een zoon (2015). Tot begin 2017 was ik werkzaam als juf op een basisschool. Dat werk heb ik bijna 15 jaar met heel veel plezier gedaan. Nu ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik ben aan de slag gegaan als blogger en werk daarnaast voor een uitgeverij. Schrijven is dus van mijn hobby mijn beroep geworden. Naast schrijven lees ik erg graag, bij KiDDoWz kan ik deze twee passies perfect combineren! Ik ben bereikbaar op annemarel@kiddowz.net

Hier kun je lezen wat ik allemaal geschreven heb!

(Visited 4.938 times, 4 visits today)

2 thoughts on “Even voorstellen…

  1. Hoi Amanda en Annemarel,

    Wat leuke en makkelijk leesbare teksten hebben jullie. Fijn om jullie interessante dingetjes te lezen.
    Ik ben dansjuf en danstherapeute en nog weer op weg een andere therapeute te worden maar belangrijkste is dat ik omringt door kinderen en hun ouders jullie tips en artikelen ook heel goed kan doorgeven en ook zelf nog gebruik van kan maken. Bedankt. Ik ben blij met jullie blogging.
    Keep on going…
    Groetsels Hellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.