KiDDoWz.net
t.a.v. Amanda Gout
van Hasseltlaan 32
1222 PD Hilversum
Mail: kiddowzblog@gmail.com

Kamer van Koophandel: 62430246

9 thoughts on “Contact

 1. Hoi,

  Wij maken hockeysticks op maat, je eigen design, we maken roze en blauwe geboortestickjes met naam en geboortedatum, kortom allemaal leuke dingen. We zijn gevestigd in Huizen, maar verkoop is online. (afhalen en passen kan natuurlijk wel)

  Kunnen we wat aandacht van jullie krijgen?

  Dank alsvast!

  groet,
  Jan-Willem

 2. Beste mensen,

  Bestelling ook vandaag niet ontvangen ondanks aankondiging van DHL. Ben er nu al twee dagen tevergeefs op aan het wachten.
  Ik stel voor dat jullie de bestelling opnieuw versturen met PostNL. Die hebben wel een goede bezorgservice. Andere mijn geld terug.

  Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

 3. Heb eenmaal een pakket gezonden naar Packmee in Waddinxveen met Antwoordnummer 7. Helaas is dit nu niet bekend bij het afgeven van het pakket bij het postagentschap. Waarom en is er een ander adres? Krijg steeds voor het uitprinten van de verzendlabel een adres in Duitsland. Dit is niet waar ik het naar toe wil hebben. Kan het niet anders, dan doe ik alles in de algemene kledingbak bij mijn supermarkt.

  Graag uw antwoord tegemoetziend.
  Met vriendelijke groet,
  mw. L.E. Anderson

 4. Dag Amanda

  Al enige tijd geleden schreef je een blog over chewigem. Inmiddels heb ik een veel breder aanbod sensorische producten en is mijn naam en webste veranderd. Zou jij in je blog : https://www.kiddowz.net/actie/chewigem/
  de aanpassingen willen verwerken.

  website: http://www.educadora-webshop.nl
  link naar de chewigem kauwsieraden: https://educadora-webshop.nl/merken/chewigem-kauwsieraden/
  mijn logo is ook gewijzigd en kun je op de website denk ik wel downloaden (en anders mail me even dan kan ik mijn logo nasturen).

  Mocht je nog meer informatieve link nodig hebben, laat het me weten.

  Misschien vind je het leuk om in de maand mei weer eens samen te werken, een blog of winactie? Hoor graag waar je eventueel open voor staat.

  groeten Suzanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.