KiDDoWz.net
t.a.v. Amanda Gout
van Hasseltlaan 32
1222 PD Hilversum
Mail: kiddowzblog@gmail.com

Kamer van Koophandel: 62430246

10 thoughts on “Contact

 1. Hoi,

  Wij maken hockeysticks op maat, je eigen design, we maken roze en blauwe geboortestickjes met naam en geboortedatum, kortom allemaal leuke dingen. We zijn gevestigd in Huizen, maar verkoop is online. (afhalen en passen kan natuurlijk wel)

  Kunnen we wat aandacht van jullie krijgen?

  Dank alsvast!

  groet,
  Jan-Willem

 2. Beste mensen,

  Bestelling ook vandaag niet ontvangen ondanks aankondiging van DHL. Ben er nu al twee dagen tevergeefs op aan het wachten.
  Ik stel voor dat jullie de bestelling opnieuw versturen met PostNL. Die hebben wel een goede bezorgservice. Andere mijn geld terug.

  Jammer dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn.

 3. Heb eenmaal een pakket gezonden naar Packmee in Waddinxveen met Antwoordnummer 7. Helaas is dit nu niet bekend bij het afgeven van het pakket bij het postagentschap. Waarom en is er een ander adres? Krijg steeds voor het uitprinten van de verzendlabel een adres in Duitsland. Dit is niet waar ik het naar toe wil hebben. Kan het niet anders, dan doe ik alles in de algemene kledingbak bij mijn supermarkt.

  Graag uw antwoord tegemoetziend.
  Met vriendelijke groet,
  mw. L.E. Anderson

 4. Dag Amanda

  Al enige tijd geleden schreef je een blog over chewigem. Inmiddels heb ik een veel breder aanbod sensorische producten en is mijn naam en webste veranderd. Zou jij in je blog : https://www.kiddowz.net/actie/chewigem/
  de aanpassingen willen verwerken.

  website: http://www.educadora-webshop.nl
  link naar de chewigem kauwsieraden: https://educadora-webshop.nl/merken/chewigem-kauwsieraden/
  mijn logo is ook gewijzigd en kun je op de website denk ik wel downloaden (en anders mail me even dan kan ik mijn logo nasturen).

  Mocht je nog meer informatieve link nodig hebben, laat het me weten.

  Misschien vind je het leuk om in de maand mei weer eens samen te werken, een blog of winactie? Hoor graag waar je eventueel open voor staat.

  groeten Suzanne

 5. Hello Admin,

  I wanted to take a moment to introduce myself,

  I’m Robin D’Cruz, the Outreach Manager at OLM Digital Agency. I have more than 5 years of experience in the industry and, over that time, have built up specialist experience in Web Development.

  I am just emailing to ask whether you are open to any Guest Post opportunities?

  I know you are busy, so I won’t take up a lot of your time. The purpose of this email is to introduce myself, as I enjoy connecting with people who work in the same industry.

  I’d also like to know whether you would be expecting compensation in return for this sponsorship. Let me know what would work for you in your response to this email.

  Looking forward to hearing from you soon. Thank you!

  Waiting for the feedback!

  Thanks & Regards!
  Robin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.