Aangezien het verplicht is om een privacyverklaring op je website te hebben, deel ik hem bij hieronder.

Identiteit
De officiële naam van mijn bedrijf en website zoals die geregistreerd is bij de Kamer van Koophandel is KiDDoWz. Mijn kvk-nummer is 62430246. Wil je mij een bericht sturen, dan kun je dat het beste doen per mail; kiddowzblog[at]gmail.com. Graag alleen relevante mailtjes en geen aanbiedingen voor bijvoorbeeld een andere energieleverancier of andere verkooppraatjes.

Doeleinden en rechtsgronden voor de verwerking
KiDDoWz.net heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ik raad ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met me op via kiddowzblog[at]gmail.com, dan verwijder ik deze informatie.

In het geval van een winactie gebeurt er eigenlijk niets met je gegevens. Alleen het e-mailadres van de winnaar zal ik gebruiken om een postadres te vragen voor het toesturen van de prijs. Er wordt verder niets met deze persoonsgegevens gedaan.

Op KiDDoWz.net vind je ook de mogelijkheid je e-mailadres achter te laten om een bericht te ontvangen, wanneer er een artikel online komt. Dat is dan ook direct wat er op dat moment met je e-mailadres wordt gedaan. Ik kan niet zien wie zich hiervoor aanmeldt. Wanneer je een reactie krijgt op een door jou achtergelaten reactie, verstuurd het systeem jou daar automatisch een bericht van. Ook dit kan ik niet zien.

Delen van persoonsgegevens
Op de server van mijn host staat een back-up van mijn blog. Er gebeurt echter verder helemaal niets mee en het dient alleen als back-up voor mijzelf.

Bij winacties komt het wel eens voor dat ik je gegevens moet delen met het sponsorende bedrijf, die daarna het product naar je op zal sturen. Uiteraard breng ik je daarvan dan op de hoogte.

Cookies en dergelijke
Cookies zorgen ervoor dat mijn website sneller kan laden in jouw browser als je mijn site vaker bezoekt, verder wordt er dus helemaal niets mee gedaan. Het kan ook zijn dat je reactie gegevens vooraf al ingevuld zijn, om het jou makkelijker te maken een bericht achter te laten onder één (of meerdere) van mijn blogs.

Op KiDDoWz wordt zo nu en dan gebruik gemaakt van affiliate links. Kort gezegd komt het er op neer, dat als je via een product link iets koopt (bijvoorbeeld bij bol.com), ik er een klein percentage van krijg uitgekeerd in geld.

Ook ik werk met Google Analyctis. Zo kan ik zien hoeveel bezoekers ik per maand heb en opdrachtgevers vinden dit heel erg belangrijk. Dit is een dienst van Google en deze is dus zeer goed beschermd. Er wordt dan ook verder niets gedaan met de gegevens en ze worden na een bepaalde periode automatisch gewist.

Duur van de opslag
In principe laat ik alle reacties gewoon staan na plaatsing. Conform de wet moet ik ze verwijderen nadat ik ze niet meer gebruik. Ik meen dat reacties bij het artikel horen en dat zolang het artikel online staat de reacties dus ook online moeten blijven.  Door het plaatsen van een reactie stem je hier ook mee in. Alleen spam reacties en trolling zal ik uiteraard verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door KiDDoWz en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij mij een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die ik van jou heb, in een computerbestand naar jou of een andere door jou genoemde organisatie te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar kiddowzblog[at]gmail.com.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens
KiDDoWz wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)