kidz2KidZ ImpulZ, u kent ze vast wel van de jaarlijkse babybeurzen of van advertenties in ‘Mama-tijdschriften’, heeft een heel scala aan handige, vrolijk gekleurde produkten. Voor ons staat het aankleedkussen XXL op nummer 1! Onze oudste was vlot zindelijk, maar onze middelste is een ander verhaal.

Ik was inmiddels al in verwachting van onze derde spruit, dus had het allemaal niet meer zo in de gaten. Tot op een dag, ik weet het nog goed, ze gewoon niet meer op de commode paste. Die ellenlange latten over de rand, schoppend tegen het wasrek. Wacht even, mis ik iets? En ze werd 3 jaar en ze werd bijna 4. Jeetje, ze taande niet naar het potje.

Op het consultatiebureau en op internet bleven zogenaamde deskundigen erop hameren dat ieder kind het op zijn eigen tijd doet. Nou, die van ons deed helemaal niets en de drolletjes werden hopen. De basisschool lonkte en juffie had geen tijd (noch zin) om een kleuter te verschonen.

Onze praktische problemen waren snel opgelost door de aanschaf van het aankleedkussen XXL en wat hebben we daar een plezier van. Niet alleen de kleuter ligt er heerlijk op, maar ook haar inmiddels geboren zus heeft er menig uurtje op liggen doezelen. De kleuter is inmiddels zindelijk overdags, dus kan naar school. Haar peuterzus ligt nog steeds wel eens in een hoekje met een boekje, ze past er nog steeds op en uit school wordt er door drie meisjes menig robbertje op gevochten.

Het aankleedkussen XXL is 90 cm. (i.p.v. 70 cm.) lang en verkrijgbaar in 25 kleuren. KidZ ImpulZ verkoopt ook losse hoezen voor het kidz1aankleedkussen XXL, altijd handig als er een in de wasmand ligt of uw tweede kindje van een ander geslacht is. De zachte badstof elastische banden zijn ontwikkeld, om het stoere karakter van het aankleedkussen intact te houden, maar het kussen toch te beschermen in de risicozone (tegen urine, poep en sudo crème) zodat je niet steeds met een doekje in de weer hoeft.

Op dit moment loopt er een actie met 15% korting op het aankleedkussen XXL, ook op de navullingen, dus neem snel een kijkje op www.kidzimpulz.nl. Daar vind u nog meer leuke producten, maar daarover later meer.

/Lmcmr

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.