leenAangezien wij een gezin zijn met een zeer gevoelige huid, zijn de juiste producten niet weg te denken. Maar waar begin je? Via Google kom ik uit bij Drs. Leenarts, zij is een dermatoloog en heeft een eigen lijn ontwikkeld. Dat klinkt gelijk als muziek in mijn oren! De badlotion, droge huidzalf en een proefzakje babybillen zalf arriveren daarna snel en ik kan aan de slag met de producten. Nu ruim een week later kan ik mijn bevindingen met u als lezer delen. De producten zijn erg gebruiksvriendelijk en ruiken niet.

https://www.youtube.com/watch?v=HWLvmmGB_eI

dr2De badlotion is ook te gebruiken in de douche, neem een scheutje olie op de hand en smeer jezelf in, of je doet een scheutje op een washandje en smeert jezelf daarna in. Daarna eventjes afspoelen natuurlijk. In het badwater kun je een scheutje badlotion doen en zo de droge en gevoelige huid verzorgen. Ook voor oudere mensen is de badlotion geschikt, wat voor mijzelf in dit geval erg handig is aangezien ik een zeer droge en gevoelige huid heb. Meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van de badlotion in combinatie met de droge huid zalf en ik ben uiterst tevreden over het gebruiksgemak, prijs/kwaliteitsverhouding én voor mij zeker niet onbelangrijk, de jeuk die ik van heel veel producten krijg is ver te zoeken. Na gebruik van de lotion in bad is het wel aan te raden om de haren (uit) te wassen en een doekje door het bad te halen om de resten weg te vegen.

dr3De droge huidzalf zit in een pot en kan zo vaak als nodig gesmeerd worden, aangezien ik (zeker in de wintertijd) een hele droge huid heb en continu last van jeuk heb, gebruik ik de zalf in de ochtend en in de avond op mijn benen (hier heb ik heel veel last van) en in de avond smeer ik de rest van mijn lichaam mee in. Na een paar dagen merk ik al een groot verschil, de huid voelt zachter aan en de schilfers zijn beduidend minder, omdat ik niet meer hoef te krabben door jeuk. Indien ik een jeuk aanval op voel komen dan smeer ik mezelf in met de droge huidzalf, doordat deze eerst wat vetter is kan ik mijn benen een tijdje in blijven smeren, waardoor de jeuk afneemt en ik weer verder kan met mijn dagelijkse bezigheden. Ook de kinderen merken een groot verschil, ondanks dat ze zich nog niet zo goed uit kunnen drukken over de gebruikvriendelijksheid van het product.

De billenzalf is een witte creme die zich makkelijk uit smeert over de billen, een flinke dot mag zeker gebruikt worden en na een paar uur is er al verschil merkbaar.

Mijn conclusie: Alle drie de producten zijn makkelijk in gebruik, de huid wordt zichbaar rustiger waardoor de klachten beduidend afnemen, goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering van producten en goed contact met de klant bij vragen en/of opmerkingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Dr. Leenarts genomineerd is voor de Baby Innovation Awards voor 2015 (stemmen kan nog en de link staat op de website van Dr. Leenarts).dr1

De badlotion is te bestellen via http://www.dokterleenarts.com/product/badlotion/
De droge huid zalf is te bestellen via http://www.dokterleenarts.com/product/droge-huid-zalf/
De babybillen zalf is te bestellen via http://www.dokterleenarts.com/product/babybillen-zalf/
Ook is er nog een waterpokken lotion en een bergzalf (leveringen weer vanaf maart 2015) te bestellen via de website.

Voor alle overige informatie kunt u kijken op de website van Drs. Leenarts. www.dokterleenarts.com.

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.