Wie houdt er niet van lekker badderen? Een intiem en gezellig moment tussen ouder en kind. Lekker toekijken hoe je kleintje in het warme water rondspettert en speelt met zijn of haar favoriete badspeeltjes. Momenten van onschatbare waarde en het perfecte einde van de dag. Stokke maakt dit moment nog fijner met een reeks innovatieve toevoegingen en vernieuwingen voor de populaire Flexi Bath® die kwalitatief, veilig en gebruiksvriendelijk zijn.

Flexi Bath Standaard: Je kleintje nog dichterbij tijdens badtijd

Badtijd betekent voor de meeste ouders: knielen op de vloer en voorover gebogen zitten om de haren van je kindje in te zepen. Met de Flexi Bath Standaard is dit niet meer nodig! Door de Flexi Bath op deze standaard te plaatsen, komt het badje op tafelhoogte en kun jij er comfortabel bij zitten. Door de antislip poten, dubbelwerkende sloten en de oranje veiligheidsindicatoren kun je met een gerust hart ontspannen en genieten in de wetenschap dat je kindje veilig is. De Stokke Flexi Bath Standaard is tevens een van de eerste die de nieuwe EU wetgevingen voor badstandaarden (EN 17072:2018) nakomt.

Een handige handdoekrails en afvoerslang betekenen minder hurken en reiken, vooral wanneer je je kindje uit het bad en in je armen hebt genomen. Ook is er een optionele shampoo-houder die kan worden bevestigd aan de Flexi Bath. Op deze manier is alles bij de hand.

De Flexi Bath Standaard is ontworpen met oog op gemak en minimale opslagruimte. Zoals je van het Flexi Bath zelf al gewend bent, klap je ook de standaard  eenvoudig in elkaar, zelfs als de Flexi Bath nog is bevestigd. Op deze manier kun je hem gemakkelijk opbergen.

De Flexi Bath Standaard is enkel verkrijgbaar in de kleur Grey en kost € 59,-.

Flexi Bath® X-Large: Voor groeiende baby’s

De Flexi Bath® X-Large heeft dezelfde stijlvolle en handige functies als voorheen – zoals een badstop met warmteindicator -, maar is maar liefst 25% groter dan de originele versie! Op deze manier is hij perfect voor de opgroeiende peuter of om het badmoment te delen met broers en zussen. Ook in deze grote maat is de Flexi Bath X-Large nog steeds gemakkelijk op te vouwen en perfect voor opslag in kleinere ruimtes. Het Flexi Bath X-Large is beschikbaar in twee kleuren: White en Transparent Blue.

De Flexi Bath X-Large is verkrijgbaar voor € 53,-. De Flexi Bath X-Large kan niet gebruikt worden in combinatie met de Flexi Bath Standaard.

Flexi Bath Newborn Support 3: De innovative ondersteuning voor de pasgeborene

De mooie, gebogen Flexi Bath Newborn Support 3 geeft je kindje extra ergonomische steun en ultiem comfort tijdens het badderen doordat het je kindje in de perfecte hoek houdt. Deze nieuwe versie biedt designelementen die nog meer ondersteuning bieden. De Flexi Bath Newborn Support kan eenvoudig worden bevestigd aan je Flexi Bath en kan vervolgens met gemak worden verwijderd zodra je de Flexi Bath wilt opbergen of jouw kindje zelfstandig kan zitten.

De Newborn Support is los verkrijgbaar voor € 19,-. Een Flexi Bath Bundle (inclusief Newborn Support) is verkrijgbaar voor € 62,-.

Flexi Bath® Yellow: zonneschijn en spettertijd

De kleur geel staat voor vreugde, positiviteit en voor de favoriete tijd van het jaar: de zomer! De Flexi Bath wordt daarom deze zomer uitgebracht in deze vrolijke kleur. Perfect om in je koffer te doen voor die nodige zonvakantie, of als je wat meer zonnige tinten wil toevoegen aan je badroutine thuis.

De Flexi Bath (zonder Newborn Support) is verkrijgbaar voor € 43,-. De Flexi Bath Bundle (Flexi Bath + Newborn Support) is verkrijgbaar voor € 62,-. Naast Yellow is de Flexi Bath verkrijgbaar in White, Transparent Pink, Transparent Blue en White Aqua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.