Het krijgen van een kindje is en blijft een wonder. En dat wondertje wil je natuurlijk alleen maar omringen met zachtheid en puurheid. Dat geldt in het bijzonder voor de babybillen die je de eerste maanden gemiddeld wel zeven keer per dag verschoont. Vochtige babydoekjes zijn daarbij heel praktisch. Toch reageren steeds meer huidjes er niet zo goed op – zelfs niet op de milde variant. Om deze reden lanceert Weleda morgen binnen haar babyverzorgingslijn een puur natuurlijk reinigingsproduct: Liniment Reinigingsmelk.

Product specialist Kim Goppel: “Bijna iedere baby krijgt te maken met rode billetjes. Luieruitslag ontstaat als de huid langdurig in contact komt met urine en ontlasting en kan worden verergerd door de wrijving van de luier. Ook is de babyhuid dunner waardoor zij kwetsbaarder is, sneller uitdroogt en stoffen gemakkelijk opneemt. Om die reden is het extra belangrijk voor verzorgingsproducten te kiezen die de huid niet irriteren.

Liniment Reinigingsmelk

Liniment is het Franse geheim voor zachte babybillen en wordt daar in elke apotheek verkocht. Het bestaat uit een mengsel van olijfolie en een calciumoplossing dat veel zachter voor de huid is dan vochtige babydoekjes. Ook laat het een prettig vet beschermlaagje op de huid achter. Kim: “Met Weleda Liniment Reinigingsmelk reinig je babybillen snel en effectief en heb je geen water nodig. Dit 100% natuurlijke product met biologische olijfolie, sesamolie en zuivere bijenwas reinigt uiterst mild, verzorgt en beschermt de gevoelige babybilletjes. Biologisch Calendula-extract verzacht en kalmeert de huid. Verder bevat Liniment Reinigingsmelk géén parfum, zeep en alcohol.

Uitkomst voor de gevoelige huid

Liniment Reinigingsmelk is net zo gemakkelijk te gebruiken als vochtige babydoekjes. Bij elke verschoning doe je een beetje op een hydrofiel washandje of tissue en veeg je de billetjes schoon. Het grote voordeel is dat je ingrediënten zoals synthetisch parfum, alcohol en synthetische conserveringsmiddelen vermijdt. Bovendien verzorgt Liniment Reinigingsmelk de huid, is het een duurzaam alternatief en is het product zuinig in gebruik. Echt een uitkomst voor gevoelige billetjes.

Liniment Reinigingsmelk

– Reinigt uiterst mild
– Voorkomt roodheid
– Verzorgt schrale plekjes

Verkrijgbaar vanaf 18 mei 2020

Meer informatie: https://www.weleda.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.