Nog even en dan staan de feestdagen alweer voor de deur. Graag geven we je een fijne dosis inspiratie met deze cadeau-ideeën voor de allerkleinsten, speciaal voor Sinterklaas of onder de kerstboom. 

De Magische Speelboom en de wereld van de Klorofil

Kinderen raken niet uitgespeeld met deze nostalgische Magische Speelboom, die deel uitmaakt van de magische wereld van de Klorofil. Deze bijzondere boom verbergt een compleet huis, dat tevoorschijn komt zodra het bladerdak omhoog ‘plopt’. Behalve een autootje om erop uit te gaan, hebben vosje Elliot en beer Ruby een heuse lift en kunnen ze eindeloos schommelen in de tuin met hun vele Klorofil dierenvriendjes. Voor steeds nieuw speelplezier kun je de Magische Speelboom combineren met de verschillende Klorofil speelsets en dierenfamilies.

Meer informatie vind je hier.

Baby’s allereerste kerstmis

Het perfecte cadeau voor onder de kerstboom: ‘Mijn eerste Sophie de giraf kerstmis’. In deze leuke cadeauset vind je niet alleen de enige echte 100% natuurrubberen Sophie de giraf, maar ook twee grappige kerstballen met besneeuwde mini-Sophietjes erin. Voor een extra bijzonder kerstfeest!

Meer informatie vind je hier.

Sophie de giraf reuzetoren

Deze enorme 3-in-1 stapeltoren (maar liefst 56 cm hoog) is leuk en leerzaam tegelijk! De toren bestaat uit vijf delen die peuters van groot naar klein kunnen opstapelen en waarmee de fijne motoriek en behendigheid worden getraind. Tegelijkertijd is het een puzzel, waarbij de afbeelding van Sophie de giraf op de verschillende stukken compleet moet worden gemaakt door hoofd, nek en benen in de juiste volgorde te stapelen. Tenslotte bevat de toren ook nog een balspel: plaats een van de twee ballen bovenin de toren en zie hoe hij naar beneden glijdt en stuitert.

Meer informatie vind je hier.

Megaknuffelkonijn

Dit enorme knuffelkonijn van maar liefst 50cm hoog is liefde op het eerste gezicht! Net als alle Bunnies by the Bay konijnen heeft hij hele lange, superzachte hangoren, een handgeborduurd gezichtje met lieve roze wangetjes en een schattig fluffy staartje. De Bunnies zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: Tiny Nibble, Little Nibble, Sweet Nibble en deze Big Nibble Bunny, waarbij je kunt kiezen uit de kleuren crèmewit, grijs en roze. Succes gegarandeerd!

Meer informatie vind je hier.

158 gedachten over “De leukste cadeaus voor de allerkleinsten!

  1. Wauw wat gaaf voor mijn 2 kinderen Ruben en Isabella van 1.5 jaar en 3 jaar! Zoiets als dit hebben ze nog niet en zou een geweldige verrassing zijn! Zo leren ze hopelijk ook beter samen spelen

   1. Gaaf voor mijn zoontje van ruim 1,5 jaar oud. Daar zou hij graag mee willen spelen
    Heb ook gestemd voor de verkiezing van het speelgoed

 1. Ja wat leuk. Wij doen graag mee voor onze dochter. Ze is nu lekker op ontdekking uit met speelgoed en kan nu heerlijk zelf beetje spelen.

 2. Jeugdsentiment! Ik heb deze heel war jaren aan Sinterklaas gevraagd, maar nooit gekregen 🙁
  Maar nu heb ik een dochter! En hoe leuk zou het zijn als we hier samen mee kunnen spelen!

 3. Wat een leuke actie Kiddowz! Onze zoon Fedde wordt 7 november 2 jaar en dit zou echt een super geweldig cadeau zijn! Zijn pasgeboren broertje Otis (6w) kan er later ook weer veel speelplezier mee krijgen! Nu diimen maar…!! 🤞🍀🤩

 4. Ik doe mee voor mijn lieve tweeling Fygo en Aivy die worden 2 november 3 jaar en vinden het geweldig om met een poppenhuis te spelen dus zullen een magische speelboom supergaaf vinden.

  1. Supergraag voor mijn kleindochters. Vroeger ook zelf uren mee gespeeld. Fijne herinneren aan. Gun ik mijn kleindochters ook.

 5. Wow wat een gave actie! Ik zou hem willen winnen voor mijn dochter die vandaag 14 maandjes oud is! Ze is op het moment erg bezig met dingen goed op de plek zetten en precies bezig zijn. Deze speelboom lijkt me hier top voor!

 6. Ik heb deze boom vroeger zelf gehad! 30 jaar geleden.Uren speelplezier gegarandeerd!
  Ik gun mijn zoontje Sepp hetzelfde plezier.

 7. Ooohhh zo leuk! Mijn meisje is gek op zulk speelgoed. Huisjes, poppetjes kan ze uren zoet mee zijn. Deze zal ze echt geweldig vinden. Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje.

 8. Als kind wilde ik altijd al graag deze boom, want mijn buurmeisje had hem ook. Ik doe nu graag mee voor mijn eigen dochters. Ik weet zeker dat die er ook uren speelplezier van zullen hebben

 9. voor kleine sofie een prachtig kado, wat zal ze daar blij mee zijn, voor mij een stukje #jeugdsentiment

 10. Ik zou graag winnen voor ons zoontje Cliff, ik heb vroeger ook zoiets dergelijks gehad en ook een theepot waar mijn zoontje nu ook graag mee speelt. Deze is wel incompleet en verouderd, dus wat zou nou leuker zijn dan hem blij te maken met deze supergave boom🤩. Hopelijk mag mama ook meespelen dan hihi🍀.

 11. Wat leuk! Voor mijn lieve dochters zou dat heel leuk zijn! Ze spelen zo lief samen en hiermee zouden ze ook zeker samen plezier hebben (ik vind ze extra lief omdat ze me voor het eerst in 3 jaar tot 9 uur hebben laten uitslapen;-) cadeautje waard toch)

 12. Fantastisch en leerrijk voor mijn kleindochtertje Lexie, wat zou ze hier blij mee zijn, zie die glimlach al op haar gezicht en de sterretjes in haar ogen en zeg nu zelf dan ben je als Oma toch supergelukkig

 13. Super super superleuk! Mijn kindjes delen hun speelgoed nog steeds, dus ik doe mee voor Lennon van 4, Lily van 3 en Phileine van 1. Ook een beetje voor mama natuurlijk (geen leeftijd, jong van geest haha). Ik ga duimen x

 14. zou dit kado graag winnen voor mn kleine viking Joey van bijna 2! hij verdient wel iets leuks gezien blijkt dat hij ALLE letters van het alfabet kent 🤷🏻‍♀️😳 zou een mooi verjaardagskado zijn! zoiets heeft hij nog niet 🥰

 15. Ik zou deze Magische Speelboom heel graag voor mijn dochtertje willen winnen. Ze wordt 6 december 2 jaar en heeft in haar korte leventje al zoveel overwonnen.

 16. Deze magische boom staat voor uren speel- en ontdekplezier.
  Doe graag mee voor mijn gastkindjes. Heb nu 2 baby’s en 3 kinderen van twee jaar. Dit gaan ze fantastisch vinden.

 17. Jippie, wat leuk!! Ons zoontje Flynn van 2 zou deze Magische Speelboom helemaal het einde vinden! Hij is kort geleden grote broer geworden en moet nou leren om soms even alleen te spelen en te delen. Met zo’n gave Speelboom zou dat zéker goed komen, die zou bij ons thuis kunnen zorgen voor héél veel speelplezier.. Tof dat we hem kunnen winnen, ik doe mee!

 18. Vroeger bij familie stond ook zo’n boom en ik was er altijd helemaal weg van en jaloers dat ik er geen had
  Zou geweldig zijn om een stukje nostalgie door te geven aan m’n kids die gaan dit vast helemaal geweldig vinden 🥰

 19. Dit is echt jeugdsentiment! Wat heb ik hier vroeger veel meegespeeld, dol was ik erop!! Hopen dat onze 3 kids er net zo wel plezier van mogen beleven

 20. Leuke actie! Dit lijkt me zo ontzettend leuk voor mijn dochter. Door de vele verrassingen in de boom kan ze er uren mee spelen.

 21. Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn kleuterklas! Toen ik zelf een kleuter was, had mijn juf deze in de klas, en dit was echt wat ik het allerliefste koos om mee te spelen. Nu ik hem weer langs zie komen, komen er een hoop leuke momenten weer boven! Dus zou mijn kleuters dit zeker ook gunnen 🙂

 22. Ohhhh wat een toffe winactie!!!
  Ik doe mee voor mijn dochter Isabel, zij is 15 maanden en zal dit te gek vinden.
  We duimen😁😁

 23. Super leuke boom! Onze dochter wordt volgende maand 4 jaar en gaat dit echt geweldig vinden! Ik maak graah kans op dit mooie verjaardagskado!

 24. WOH Wat is dit echt ontzettend leuk om te zien, doet mij gelijk denken aan vroegere tijden, dat mijn dochter hier toen mee speelden. Ik zou het geweldig vinden om deze nostalgie nu door te kunnen geven aan haar zoontje Bjorn, die zou het fantastisch leuk vinden om hiermee te spelen en vele mooie uurtjes speel plezier mee beleven. Zeker ook prachtig om te zien wat voor leuke fantasie hij hier allemaal bij gebruikt bij het spelen met deze mooie Magische Speelboom !!!

 25. Hiermee maak ik een klein kindje heel blij.
  Door de coronaquarantaine al weer zo lang niet gezien en daarom zou ik haar hier mee willen verrassen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 26. Ik zou deze speelboom graag willen winnen voor mijn kleindochter van 4 .
  Uren spelplezieren en eindeloos fantaseren over mooie avonturen met de vriendelijke dierenfamilies die er wonen, spelen en werken.

  1. Fantastisch! Wat ziet deze speelboom er vrolijk en uitnodigend uit, frisse kleurtjes, verrassende deurtjes en schattige diertjes, leuk én leerzaam voor ons kleine meisje! Sluit helemaal aan bij de magische belevingswereld van onze lieve peuter! Hiermee kan ze haar fantasieën wel uitleven, ik zou het haar héél graag geven!

 27. Dit zou geweldig zijn voor ons zoontje en onze neefjes! Mijn neefje Luuk (3 jaar) heeft altijd al een boomhut willen hebben, maar dat is vrij lastig als er geen bomen in de tuin staan en als je drie bent 😉 Maar de magische speelboom is vast nog beter dan een boomhut! Hij kan er eerst mee spelen en over een paar jaar kan mijn zoontje er mee spelen!

 28. Wat een fijn cadeau om zijn fantasie te gebruiken zou dat zijn voor onze jongste kleinzoon die deze speelboom heeft gezien bij een vriendinnetje en er zo leuk mee heeft gespeeld! Hij heeft zijn verjaardag niet gevierd en ik ben er al een half jaar niet meer geweest omdat allebei de ouders in de zorg werken! Wat zou ik hem graag blij maken met deze geweldige speelboom!

 29. dit vind ik leuk voor mijn kleindochter, ze is e nu nog te klein voor (6mnd), maar over een tijdje kan ze er uren lang mee spelen

 30. Oh, wat is dit een ontzettend toffe winactie! Wat ik zou leuk vind aan de Magische Speelboom van Klorofil, is dat de poppetjes zo ontzettend schattig zijn! 🙂 Dat vind ik met het speelgoed van tegenwoordig soms wel anders…

  Dus ik doe ontzettend graag mee voor mijn dochtertje Flore 🙂

  Veel Liefs Fenny

 31. Ik doe graag mee voor ons nichtje en mijn zus 😉 Mijn meiden kregen toen ze 2 waren beide zo’n magische speelboom en hebben er uren plezier van gehad en mama stiekem ook. Om die reden zou ik deze magische speelboom graag winnen voor mijn zus en haar dochtertje

 32. Voor onze Feline en Jenna, wat een mooi kado. Samen kunnen zo lekker spelen en fantaseren. Zelf vroeger ook een speelboom gehad. Wij waren er tijden zoet mee zei mijn moeder.

 33. Ik wil heel graag winnen om mijn neefje Sem blij te maken. Mijn zus en ik hadden vroeger ook zo’n speelboom en dat leverde urenlang speelplezier op.

 34. Graag zou ik deze magische speelboom willen winnen voor mijn dochter die net na Sinterklaas 2 jaar wordt. Ze heeft verschillende speelgoedjes, maar de stimulans om zelf fantasie te gebruiken vindt ze niet bij haar huidige speelgoed. De Klorofil speelsets bieden een hoop opties en manieren om mee te spelen wat juist wel de stimulans biedt wat wij zoeken voor onze dochter in speelgoed.

 35. Onze kleine meid is altijd dom op het wandelen in het bos. Daar verzameld ze kastanjes en dennenappels. Thuis knutselen we daar dan weer mee.nl leuk deze boom voor haar te winnen, 100% garantie dat zij hier blij mee zou zijn

 36. Ik waag graag mijn kans voor mijn oudste kleinzoon van 2.5
  En deze wordt dan opgevolgd door zijn broertje, momenteel 10 maanden
  Nog jarenlang speelplezier dus !

 37. Jeugdsentiment! Uren heb ik vroeger met deze speelboom gespeeld en ik twijfel er niet aan dat onze zoon Bart dat ook zal doen als we ‘m winnen 🥰🌳

 38. Hi, ik wil graag meedoen voor een lieve collega die alleenstaande mama is van een lief jongetje.
  Wat zou ik hem(en haar) graag willen verrassen met deze leuke speelboom.
  Alvast bedankt voor de kans, liefs Renée

 39. Voor Anne is dit een heerlijk interactief spel! Ze is de wereld aan het ontdekken en ik weet zeker dat ze op zal kijken wanneer ze hier mee mag gaan spelen!

 40. Zou heel graag mijn beste vriendin willen verassen voor haar lieve baby May.
  Dit zou een ontzettend leuk/schattig cadeau zijn.

 41. Superleuk voor mijn kleinzoon Walt, die elke maandag hier is.
  Wij hebben nog niet veel speelgoed, dus dit zou heel welkom zijn.

 42. Stiekem voor mezelf, nostalgie! Maar na het spelen geef ik hem dan aan de groep van de kinderopvang waar ik werk. Kan er elke dag volop mee gespeeld worden

 43. Wij doen mee voor onze dochter die bijna 2 jaar wordt. De speelboom vindt ze helemaal geweldig (haar neef heeft hem ook). Nu kan ze er thuis zelf mee spelen, haar kennende zal ze uren speelplezier hier mee hebben.

 44. Heel gaaf! Ik maak graag kans voor ons lieve zoontje. Hij heeft hier zo leuk mee gespeeld bij zijn nichtje en wil deze nu ook graag. En, voor mama is het jeugd sentiment 🙂

 45. Wow, ik wist niet eens dat deze boom er nog was. Vroeger heel veel mee gespeeld. Ik weet zeker dat mijn kleine prinsesje zich hier uren mee kan gaan vermaken. Dus ik maak heel graag kans!

 46. Ik ben hier helemaal weg van !!! Ik ken het nog vanuit mijn bezoek aan Canada, jaren geleden. Toen was het hier nog niet te koop.
  Prachtig stuk speelgoed en onverwoestbaar.
  Gaat een leven lang mee.
  Leuk voor de kinderen om te spelen, maar daarbij omdat ik zulke goede herinneringen aan Canada heb, zal ik het prominent is de kamer zetten. Goede reclame zou ik zo zeggen!!!! Hier komen veel kinderen over de vloer.

 47. Ow, dit is echt super leuk, niet meer voor mijn eigen zoontje, maar wel voor mijn neefje. Mijn zoontje heeft een tuinhuis in de vorm van een boomhut en mijn neefje van 1 is hier gek op en wil het liefste de hele tijd ook in deze hut klimmen, wat hij natuurlijk nog niet kan vanwege zijn leeftijd. Dit cadeau zou dus echt te gek voor hem, hiermee heeft hij zijn eigen boomhut en kan hij altijd spelen dat hij met zijn grote neven in de boomhut speelt!

 48. dit lijkt me super leuk voor onze dochter, wanneer ze er straks oud genoeg voor is om mee te kunnen spelen, ze is nu 4 maandjes

 49. Dat is nog eens leuk, zo’n speelboom! Het heeft alles wat jonge kinderen leuk vinden en mijn dochter zou er heel blij mee zijn. Vooral de poppetjes vind ik erg mooi gedaan.

 50. Wat een leuke winactie! Ik doe mee voor de kleine meid van mijn nichtje. Die wordt in december 2 jaar. Die speelboom is echt een super leuk cadeau voor haar verjaardag!

 51. Ik doe graag mee voor ons zoontje Daley. Volgens mij heb ik vroeger hier zelf ook nog mee gespeeld! Zelfs mama zou dit leuk vinden om samen met mijn zoontje mee te spelen 😆👍

 52. Ik doe graag mee voor mijn kleine meisjes. Niks leuker dan hen af en toe onverwachts te verrassen met een leuk cadeau, waar ze ongetwijfeld héél veel speelplezier aan zullen beleven! Financieel zit het niet snor, dus helaas komen die onverwachte momentjes niet zo vaak voor :(, dus ik zou het wel superleuk vinden om dit te winnen en hen mega-blij te maken!!

 53. Vroeger toen in klein was en bij m’n opa & oma kwam was er ook zo’n boom, ik heb hier uren speelplezier van gehad en ik wil dit nu graag winnen voor mijn dochtertje, zodat ze ook net als mij een mooie herinnering er mee kan opbouwen!

 54. De magische boom is erg mooi. Dit zou heel erg leuk zijn voor het buurmeisje dat eind van deze maand jarig is. Die zou er echt blij mee zijn . Ze komt regelmatig langs en dan kwebbelen we even . Heel gezellig. Ik gun haar zeker dit mooie speelgoed.

 55. Gaaf! Ik vind het heel leuk voor mijn zoontje. Zo’n mooie grote boom nodigt uit om mee te gaan spelen en er is zoveel te ontdekken dat er vaak en veel mee gespeeld kan worden.

 56. Ik zou graag willen winnen voor mijn tantezegger Marco, hij wordt 11 november 3 jaar oud.
  Dit zou het perfecte cadeau voor hem zijn zodat we samen een leuk spelletje kunnen doen.

 57. Ik hoop hem voor mijn zus te winnen ☺️🤞🏼 Voor haar verjaardag🥳🎉 & aangezien ze elk jaar alleen maar cadeautjes voor de kids wilt, zou ze hier dolblij mee zijn! 🥰❤️

 58. Oh wat een super gave prijs! Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn neefje die binnenkort alweer 2 wordt. Als allerleukste tante moet ik natuurlijk ook wel het allerleukste cadeau meenemen 😉 Het lijkt me geweldig om mijn neefje hiermee te kunnen verassen! Op nog heel veel leuke speelmomenten!

 59. Voor mijn nichtje die vorige week haar derde kindje heeft gekregen. Haar twee oudere kinderen zijn ook nog heel jong, dus met 1 kado zijn er 3 gelukkig!

 60. Kleindochter dit geweldig vinden
  ze leert nu zoveel nieuwe dingen
  en dan komt deze magische boom goed van pas Liked & Share

 61. Ik weet zeker dat de magische speelboom hier garant zal staan voor veel speelplezier, zouden wij heeeeeel blij mee zijn!

 62. Onze jongste dochter is dol op natuur: bos, plantjes, dieren en zit vol in het fantasiespel. Dit zou een fantastisch cadeau zijn. Toitoitoi

 63. Ik heb zelf ooit zo’n speelboom gehad, totdat er brand in onze trapkast kwam en de boom weg was :(. Hier was ik zo ontzettend verdrietig van weet ik nog, haha! Met deze zijn niet alleen mijn kinderen blij, maar kan ik stiekem zelf ook mijn hart aan ophalen ;).

 64. Wauw!! Deze leuke speelboom zou ik graag voor onze dochter willen winnen. Dit staat vast garant voor heel wat uurtjes speelplezier. En ons meisje is wel weer toe aan iets nieuws. We doen dan ook heel graag mee!

 65. Geweldig! Ik maak hier graag kans op voor mijn kinderen. Ik heb 2 jongens van 4 en 2 jaar en nog een dochter van 5 maanden dus ik geloof dat er hier goed mee gespeeld gaat worden. Onze jongste zoon gaat steeds meer fantasie spelletjes spelen dus hoe leuk is deze speelboom dat hij zijn eigen verhaaltjes ermee kan maken.

 66. Ik doe mee voor mijn nichtje Sophia ze heeft een enorme fantasie en kan daardoor heel lang spelen. Met haar oudere zus of neefjes je hebt er letterlijk geen kind aan. Ze moet op bezoek om met haar boom te kunnen fantaseren. Ben zo benieuwd hoe ze reageert als ze daarmee thuis kan spelen.

 67. Voor mijn lieve Hema collega Mariska. Zij gaat in maart bevallen van een zoon en ik vind dit een superkado voor haar! Zelf heb ik volwassen kinderen, die zelf nog niet toe zijn aan kinderen. Dus hoe mooi zou het zijn als ik mijn collega hier blij mee kan maken.

 68. Onze jongste van twee heeft eigenlijk geen speelgoed van haarzelf. Ze speelt met het speelgoed van haar oudere zus maar wordt constant weggejaagd omdat zij bang is dat de kleine iets stuk maakt. Wat zou het leuk zijn om haar echt een mooi cadeau te kunnen geven van haar zelf. Ze wordt 15 november twee jaar. Dit zou een waanzinnig leuk cadeau zijn. Door corona heb ik geen inkomen meer en helaas is ook ons spaargeld door beleggingen in rook opgegaan. We zouden maar wat graag de Magische Speelboom voor ons meisje winnen.

 69. Het dochtertje van mijn beste vrienden zou zich dagen kunnen vermaken met die speelboom. Hun jongste is daar nu nog wat te klein voor, maar zou er over een paar maanden ook met veel plezier meespelen!

 70. Ik wil graag winnen voor ons zoontje Julian. Hij is 1 jaar oud en een echter avonturier. Een leuk cadeautje van Sinterklaas straks. Een heel leuk speelboom met schattige figuurtjes. Dit kan hij ook meenemen als wij bij zijn grootouders op bezoek gaan. Hij zou er veel speelplezier mee hebben.

 71. Wauw! Deze zou ik graag winnen voor mijn dochter. Ze heeft het al een lange tijd over een speelgoedboom dus denk dat ze deze prachtig zal vinden!

 72. Voor mijn twee zoontjes! Ze spelen zo leuk samen en met name de oudste heeft veel fantasie. Dit zou zeker een mooie aanvulling zijn. 🙂

 73. Ik had deze ook vroeger! Ik ben 45. Alleen mijn ouders hebben hem weggedaan. Ik heb nu zelf kleinkinderen. Hoe leuk zou het zijn als zij deze boom ook zouden ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.