Is het binnenkort tijd is voor kraamvisite? Dan kan een origineel cadeautje absoluut niet ontbreken! Er zijn verschillende soorten cadeautjes voor jongens en meisjes. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd cadeautje te geven? Zowel voor de ouders als voor het kindje is het leuk om te krijgen. In dit artikel bespreken we verschillende soorten originele kraamcadeaus die leuk zijn om te geven.

Gepersonaliseerde cadeautjes

Niets is leuker dan een gepersonaliseerd kraamcadeau. Wordt het een jongen of een meisje? Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn leuk voor beide! Vaak zijn de mogelijkheden eindeloos en zijn er superleuke items die je kunt personaliseren. Hieronder bespreken we de leukste gepersonaliseerde kraamcadeautjes.

Rugzak met naam

Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde rugzak te geven? De baby kan het natuurlijk nog niet zelf dragen, maar als ouder kun je dit wel meenemen voor je kindje. Later als het kindje wat groter wordt kan het kindje het zelf gaan dragen. Ze kunnen het bijvoorbeeld naar school dragen of als jullie op vakantie gaan. Een cadeautje dat dus lang meegaat.

Houten cadeautjes

Wanneer je duurzaamheid belangrijk vindt, dan is een houten cadeautje een goede oplossing. Daarnaast heeft hout een warme en zachte uitstraling en zijn er vele soorten cadeautjes verkrijgbaar. Het gaat lang mee en niet snel kapot door het sterke materiaal. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde houten cadeautjes zoals een herinneringskistje een kinderkoffertje of spaarpotje.

Herinneringskist

Hoe leuk is het om al vanaf de geboorte van je kindje allerlei herinneringen te bewaren? Het is mogelijk met een houten herinneringskistje. Dit is leuker dan het opbergen in een simpele la of kast. Maak er iets bijzonders van om het ook nog te laten personaliseren.

Badcape

Een overheerlijk zachte gepersonaliseerde badcape. Heerlijk om na het badderen in een warme en zachte badcape na te genieten. Ze zijn er in verschillende kleuren en je hebt de mogelijkheid om ze te laten personaliseren. Een echte must have als het aankomt op leuke cadeautjes om te geven!

Kinderkoffertje

Net als de rugzak met naam is een kinderkoffertje ideaal om spulletjes in mee te nemen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor als jullie op vakantie gaan of als je kindje ergens blijft logeren.

Spaarpot

Misschien wil je al wat centjes sparen vanaf de geboorte van je kindje? Naast dat je kunt sparen bij een bank, is het ook leuk om op de kleine centjes te passen. Daarnaast is het voor het kindje ook leuk om al vroeg op een bewuste manier met geld om te gaan.

Beeld: Kidslabel

Een gedachte over “Deze kraamcadeaus zijn leuk om te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.